Pusztán figyelmeztetést kapott az a migráns, aki szétverte az idegenrendészeti hatóság épületét

2023. augusztus 21-én a magdeburgi idegenrendészeti hatóság egy elégedetlen “ügyfele” betörte a hatóság székhelyének üvegezett bejárati részét. A rendőrség ugyan rekord lassúsággal intézkedett az ügyben, mégis büszkén hirdetik a “sikeres” akciót.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A rendőrség későn jelent meg – a biztonsági őrök és a járókelők csak bámészkodtak

A rendőrök csak 20 perc után jelentek meg. A biztonsági őrök és a járókelők is csak bámultak, de nem avatkoztak közbe. Ennek ellenére a közleményben büszkén hirdetik, hogy:

“A rendőrség gyors intézkedésének köszönhetően az elkövetőt a helyszín közelében sikerült megtalálni. Az elkövető ellen több büntetőeljárás indult, felszólították, hogy hagyja el a területet, és figyelmeztetésben részesítették.

A “figyelmeztetés” után a rendőrök elengedték a kameruni migránst. A külföldiek nyilvántartási hivatala ezután a nap hátralévő részében zárva maradt – számol be a signal-online.de online portál.

Elviselhetetlen körülmények a külföldi hatóság alkalmazottai számára

A “Németország kétes bűnözőkkel való elárasztása” program végrehajtása során az ilyen bűnözőkkel nyilvánvalóan jégkesztyűs kézzel bánnak. Ennek a botrányos hozzáállásnak a következményeit a személyzet szenvedi el, például a külföldiek nyilvántartási hivatalában. Mint arról a Focus beszámolt, Magdeburg polgármestere, Simone Borris is nyilatkozott az esetről:

“Az agresszivitás és a viselkedés megdöbbentett. Az idén márciusi incidens után, amikor mintegy 20 ember próbált betörni a külföldiek nyilvántartási hivatalába, ma újabb határvonalat léptek át. Az alkalmazottainkban okozott pszichológiai károkat még nem lehet felmérni.”

Összehasonlítás Olaszországgal

A Signal-online.de egy hasonló olaszországi incidensre is hivatkozik, amelyre a rendőrség teljesen másképp reagált:

“A magdeburgi hatóságok fellépése még nemzetközi összehasonlításban is szokatlan. Az alábbi videón látható, hogyan reagált a firenzei rendőrség néhány nappal ezelőtt egy hasonló incidensre: A gyors fellépésnek sokkal tartósabb hatása van, mint bármilyen “veszélyre való figyelmeztetésnek”!

A rendőrség ilyen magatartásához csak akkor vagyunk hozzászokva, amikor a Korona környékén az idősekkel szemben kényszerítő intézkedésekről és bírságok beszedéséről van szó. Amikor a “védelemre szorulókról” és a klánbűnözőkről van szó, akkor köztudottan meg vannak rémülve! – írja az Unser Mitteleuropa.

Késsel hadonászott a katalán rendőrök felé egy idős házaspárt megtámadó afrikai migráns

Észak-afrikai migráns erőszakolt meg egy nőt Svájcban

(Unser Mitteleuropa nyomán Szent Korona Rádió)