Brazíliában is bontakozik ki az LMBTQP-diktatúra

A brazil legfelsőbb bíróság csaknem egyhangú, 9-1 arányban hozott döntése a homofób gyűlöletbeszédet ugyanolyan jogi szintre emeli, mint a rasszista gyűlöletbeszédet, amely Brazíliában már eddig is börtönbüntetéssel volt büntethető.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egészen elképesztő módon “homofób” gyűlöletbeszéd miatt Brazíliában mostantól kettőtől öt évig terjedő börtönbüntetés szabható ki.

Edson Fachin bíró az augusztus 22-i ítélet kihirdetésekor úgy fogalmazott, hogy alkotmányos kötelesség az LMBTQP állampolgárok számára egyenlő törvényes védelmet biztosítani, számol be a France24.

A bíróság 2019-ben már kimondta, hogy a homofóbia bűncselekmény, akárcsak a rasszizmus, de akkor a döntés csak az LMBTQP közösség egészét érintő sérelmekre vonatkozott, nem pedig a konkrét személyeket ért támadásokra. Akkor Fátima Cleide szenátor arról beszélt, tragikus az országra nézve, hogy kétnaponta megölnek egy homoszexuális embert.

Fekete humor: Európa helyett Brazíliában kötöttek ki a nigériai migránsok – videó

Megint keresztény rendezvényt akart provokálni az LMBTQP-lobbi, de a tervezett rendezvény bátorság és támogatottság hiányában elmarad

(Humenonline nyomán Szent Korona Rádió)