Tovább könnyítette a német kormány az LMBTQP-lobbi dolgát a gyerekek életének tönkretételében

Németország ismét olyan törvényt fogadott el, amivel folytatja a szakadék felé száguldást. Ezentúl már minden esetben a legkönnyebb út áll azok előtt, akik meg szeretnék változtatni saját, vagy gyermekük nemét vagy nevét. A következő lépés vélhetően a nemváltó műtétek elfogadtatása lesz, ami kapcsán beláthatatlan következményekkel kell számolnunk.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A német kormány szerdán elfogadta az önrendelkezési törvény tervezetét, ami alapján könnyebben változtathatnának nevet és nemet, ezáltal könnyebben tehetik tönkre saját életüket azok, akik “máshogy határoznák meg magukat”.

18 éves kortól a nemi bejegyzés és a keresztnév megváltoztatása az anyakönyvi hivatal szakértői véleménye nélkül is lehetséges lesz. A javaslat alapján 14 évesnél fiatalabbak esetében a törvényes gyámoknak kell kezdeményezniük a változtatást, tehát a szülőt gyakorlatilag senki nem fogja megakadályozni abban, hogy tönkretegye a gyermekének az életét. A 14 év feletti fiatalkorúak maguk is benyújthatják a változtatási kérvényt. Ez azonban csak akkor válik érvényessé, ha a gyámjuk beleegyezett. Ha nem megy bele, a családi bíróság pótolhatja a hozzájárulást, hagyva egy kiskaput arra az esetre, ha egy normális pár gyerekét fertőzte volna meg az LMBTQP-lobbi agymosása.

A döntés során a gyermek mindenek felett álló érdekét kell szem előtt tartani

– állítják álságosan, de mind tudjuk, hogy csak a transz-lobbi nyomásának próbálnak eleget tenni.
Emily Tressa, egy amerikai fiú, akit 17 éves korában műtöttek át “nővé”.

A szociáldemokraták (SPD), a Zöldek és a liberális Szabad Demokrata Párt (FDP) koalíciójának javaslata szerint az önrendelkezési törvény váltja fel a transzneműek helyzetének szabályozására bevezetett 1981-es törvényt, amit a legtöbb szakértő diszkriminatívnak és elavultnak tart, ugyanis teljesen normális módon, az emberek és gyermekek valódi, védelmének érdekében, pszichológiai vizsgálathoz és bírósági döntéshez köti a változtatás jogát, még akkor is, ha ez csak egy minimális pozitívum volt. Ezt most az önbevallás váltaná fel, amit három hónappal a változtatás előtt kell bejelenteni.

  • A tervezet szerint a transzok olyan személyek, akik nem vagy nem csak azzal a nemmel azonosulnak, amit születésükkor kaptak, tehát tetszés szerint váltogatható.
  • Az inter azt jelenti, hogy olyan veleszületett fizikai jellemzőkkel rendelkeznek, amik az orvosi normák szerint nem sorolhatók be egyértelműen csak férfi vagy csak női kategóriába.
  • nem bináris olyan személyek önmegjelölése, akik nem azonosítják magukat sem férfiként, sem nőként, itt szintén a ruhával együtt cserélgethető a hamis identitás.

Marco Buschmann szövetségi igazságügyi miniszter arról beszélt, hogy

a születési nemüket megváltoztatók eleve egy nehéz, stresszes szakaszon mennek át, sok előítélettel találkoznak, miközben az állam úgy kezeli őket, mintha valami baj lenne velük.

A valóság ellenben a nemváltás utáni műtéti útra való rálépés által okozott, utólag megbánt döntésektől és az ebből következő depresszióktól és öngyilkosságoktól igyekeztek eddig megóvni szerencsétlen összezavarodott embereket.

A CDU és a CSU azért bírálta a javaslatot, mert az szerintük a jogi és a biológiai nem teljes szétválasztását írja elő. Ugyanakkor a szóvivőjük, Silvia Breher megjegyezte, hogy ők is nyitottak a transzneműek nevének vagy családi állapotának megváltoztatására vonatkozó eljárás kiigazítására.

A szociáldemokraták és sötétzöldek nagy bánatára betiltották az iskolákban való “genderezést” a német tartományban

Az LMBTQP-közösség nem mentes a kegyetlen állatságoktól, sőt…