Már inkább a halált választaná a nemváltó műtéte miatt a kanadai transz

A kanadai Lois Cardinal olyan elviselhetetlen fájdalmakkal küzd a 14 évvel ezelőtti nemátalakító műtéte óta, hogy már csak az aktív eutanáziát látja megoldásnak a problémájára. Az LMBTQP-ideológia által megvezetett, megcsonkított “férfi” már százszor megbánta döntését, és elmondta, hogy óriási veszélyt jelent a fiatalokra a transzlobbi, ami önmaga tehet a transzellenesség erősödéséről.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Eutanáziára jelentkezett egy 35 éves transznő Kanadában – írja a Daily Mail. Lois Cardinal azért akar az állami egészségügy kontójára asszisztált öngyilkosságot elkövetni,

mert a 14 évvel ezelőtti nemváltó műtéte óta elviselhetetlen fájdalmak gyötrik.

Cardinalnak elsősorban az új nemi szervével gyűlik meg a baja, amely elmondása szerint gyakorlatilag egy nyílt seb, amit hatalmas fájdalmak árán mindennap tágítania kell, máskülönben „bezáródna”.

„Állandó kellemetlenségek és fájdalmak gyötörnek, ami pszichológiai terhet ró rám. Ha nem jutok megfelelő orvosi ellátáshoz, nem akarom ezt folytatni”

– nyilatkozta a Daily Mailnek a transznő, aki a 2021-ben liberalizált kanadai eutanáziatörvény adta lehetőségeket igyekszik kihasználni.

Lois Cardinal beadványában arra hivatkozott, hogy az asszisztált öngyilkosság az egyetlen lehetőség, mivel a korábban neki felírt zsibbasztókrém nem enyhítette a sebészileg kialakított „vagina” okozta fájdalmat.

Cardinal már megbánta, hogy átműtette magát, sőt most már az LMBTQP-ideológiát is teljesen máshogyan látja. A Daily Mailnek elmondta,

nagy veszélyt jelent a fiatalokra az őt is megvezető transzlobbi.

Hozzátette, az ún. transzfóbiáért pedig elsősorban a transzok felelősek, mert nem engedik, hogy őszinte párbeszéd alakuljon ki a témában.

A Floridai Egyetem és a Brooks Rehabilitation kutatói nemrég publikáltak egy tanulmányt, amely azt állítja, hogy az elmúlt öt évben nemváltó műtéten átesett emberek közül ötből négyen (81 százalék) hosszan tartó fájdalmat tapasztaltak a sebészeti beavatkozást követően, 57 százalékuk pedig fájdalmas élménynek találta a szexuális együttlétet a műtét után.

Az orosz parlament betiltja a transznemű emberek nemátalakító műtéteit

Beperelte transzműtétre kényszerítő orvosait egy amerikai nő – Soha nem lehet már teljes az élete

(Magyar Jelen – Szent Korona Rádió)