Katolikus tiltakozókat támadtak meg LMBTQP-aktivisták

Hogy milyen is az LMBTQP lobbi valódi arca azt ékesen bizonyítja az alábbi eset, ami Chicago-ban történt meg a napokban. Békésen tüntető katolikus szervezet nyilvánította ki nemtetszését a nemzetgyalázó, gyermekmegrontó, társadalomzüllesztő buzilobbi tevékenysége ellen. Természetesen a válaszra nem kellett sokáig várni: lökdösték és festékszóróval fújták le azokat a diákokat, akik „drag queen-történeti órák” és a gyerekek szexualizálása ellen tiltakoztak. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egy amerikai katolikus aktivista csoport diákjai a Chicagói Művészeti Intézet épülete előtt tiltakoztak az LMBTQ-propaganda ellen, és olyan táblákat tartottak a kezükben, mint:

“Hagyd abba az LMBTQ-életmód népszerűsítését a gyerekek körében!”

A tüntetés vegyes reakciókat váltott ki a járókelőkből a közzétett videó tanúsága szerint.

“Nagyon támogatom azt, amiért ti itt kiálltok”

– mondta egy nő. Egy másik, kutyával sétáló férfi viszont „gyűlölködő bigottnak” nevezte a diákokat. Mások megzavarták a rózsafüzért imádkozó diákok egy részét. A nap folyamán egy vörös hajú nő festékszóró spray-vel érkezett vissza a helyszínre és lefújta a diákok tábláit, amikor azok megpróbálták elzavarni őt. A dulakodás közben több diákot és egy tanárt is lefújt, majd még a rendőrök kiérkezése előtt távozott.

Rex Teodosio, a katolikus csoport vezetője elmondta, a festékszóró az arcán találta el, és a szeme órákon keresztül égett. Nem kellemes dolog, ha az ember arcát festékszóróval fújják le, jegyezte meg Teodosio, aki szerint az akció így is „megérte”, hiszen olyan kultúrát építenek, amely megvédi a gyerekek ártatlanságát.

A HVIM nem csak ígérget! Megkezdték az LMBTQP-lobbi feltárását

Külön LMBTQP iskolát nyitnak az USA-ban

(Vasárnap.hu nyomán Szent Korona Rádió)