LMBTQP-lobbi fiataloknak a Szigeten – Jézus transzneműségét is bizonygatják a felforgatók

A fiataloknak szóló LMBTQP tartalmakkal büszkélkednek a sziget részvevői, miközben a nyugat a magyarok ellen való hergelés céljából félretájékoztatja az embereket. Pedig a gyermekek homoszexuális devianciákkal való összezavarása, vagy vallások meggyalázása az, amire ferde szemmel kellene néznie mindenkinek egy normális világban.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Elstartolt a Sziget Fesztivál az Óbudai-szigeten, a nagyobb fellépők bemutatására szóló reklám pedig egy leszbikus pár csókváltásával kezdődik. A homoszexuális tartalommal bíró videó korhatár besorolás nélkül elérhető különböző közösségi platformokon, így ahhoz kiskorúak is könnyen hozzáférhetnek, azonban van még vaj ezen kívül is a szervezők füle mögött.

Mint például ahogy egy szervező elmondta, hogy egy tinédzser fiatal számára ma már alig van lehetősége, hogy a transzneműségről halljon információkat, szerinte a Mirror Talks-on viszont erre lesz lehetősége. De szóba fog kerülni a “drag kultúra” története, a szexpartik kérdései és hogy miként nézne ki egy “gender nélküli világ”.

Az elmúlt években visszatérő, másik felháborító és vérlázító téma volt a világvallások nyílt gyalázása és az LMBTQ-lobbival való kapcsolatba hozatala. Volt olyan beszélgetés, ami azt taglalta, hogy

vajon Isten nonbináris identitású-e, sőt egy brit teológus elmélete is szóba került, mely szerint Jézus akár transznemű is lehetett.

Sokat elmond a félretájékoztatás és a normalitás elleni uszítás mértékéről, hogy a szervezők elmondásai szerint a külföldről meghívott előadóik aggódnak, hogyha Magyarországra kell utazniuk, mert a nyugati sajtóból tájékozódva, azt hiszik, hogy itt börtönbüntetéssel jár, ha bárki a szexualitásról, vagy nemi identitásról beszél nyilvánosan. Üzenjük nekik, hogy ezért nem jár börtön, de ha valaki büszkélkedik, vagy vallásokat gyaláz vele, esetleg még gyermekeket is megpróbál összezavarni a devianciájával, azért akár járhatna is.

Ezek, a Szigeten több egymást követő évben is szóba kerülő témák azok, amikért talán még a börtön is enyhe büntetés, és ami után ne csodálkozzanak, ha valaki keményebben lép fel velük és az agresszív létrontási kísérleteikkel szemben.

Megint keresztény rendezvényt akart provokálni az LMBTQP-lobbi, de a tervezett rendezvény bátorság és támogatottság hiányában elmarad

Rendőrt hívtak az LMBTQP-misét ellenző katolikusokra Portugáliában

(Vasárnap, Hetek – Szent Korona Rádió)