Tömegverekedést szított a szolgálaton kívüli rendőr a családi látogatás során

A nővérénél tett látogatást egy rendőr a szabadidejében Hajdú-Bihar vármegyében, ahol összetűzésbe keveredett a szomszéddal. A szóváltás verekedésbe torkollott, amibe becsatlakozott a rokon és a szomszéd férfi felesége is. Végül ismerősök választották szét a feleket.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség vádiratot nyújtott be a Debreceni Járásbírósághoz egy rendőr, annak családtagjai és szomszédai közötti csoportos garázdaság bűntette miatt indult ügyben.

A vádirat szerint egy szolgálaton kívüli rendőr egy Hajdú-Bihar vármegyei településen vendégeskedett a nővérénél, ahol vitába keveredett a szomszédban lakó férfival. A vitában a rendőr megpróbálta megütni a szomszédot, majd indulatosan megindult felé.

Felesége és nővére próbálta visszatartani a rendőrt, aki egy talicskába belerúgott, ami eltört, ezért ismét összevitatkozott a két férfi. A rendőr ezt követően arcon köpte a szomszéd férfit, majd elkapta a nyakát, és a földre vitte.

A földön fekvő sértettet akkor már nemcsak a rendőr bántalmazta, hanem bekapcsolódott a dulakodásba a rendőr felesége és nővére is. A rendőr folyamatosan szorította a férfi nyakát, a nővére a szomszéd kezét húzta, aki a pulóveréből kibújva tudott csak szabadulni a fogásból. Ezalatt a rendőr felesége többször megrúgta a férfit.

A rendőr nővére és a sértett felesége között is szóváltás alakult ki, majd a rendőr nővére meglökte a sértett feleségét, aki az őt meglökő nőt fejen ütötte, és felé rúgott.

A dulakodás végén a sértett felesége a rendőrt tarkón ütötte, aki erre visszatámadt, és a nőt a fején ütötte meg. A sértett megpróbálta megakadályozni, hogy a feleségét ismételten megüsse az elkövető, így kezében a gyermekével megkísérelte eltolni a vádlottat, de elesett.

A dulakodásnak az vetett véget, hogy a szomszédok és ismerősök szét tudták választani az elkövetőket.

Vendégmunkások raboltak ki és vertek meg egy férfit Veszprémben

Hárman vertek meg egy autóbusz-vezetőt Pécsett

(Index – Szent Korona Rádió)