A HVIM nem csak ígérget! Megkezdték az LMBTQP-lobbi feltárását

Amint azt a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom ígérte a Pride-dal szemben tartott sajtótájékoztatóján, és az azt követő közleményben, megkezdték az LMBTQP-ügynökszervezetek  lobbitevékenységének feltárását. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom több alkalommal is felhívta már arra a figyelmet, hogy a külföldről finanszírozott LMBTQP-lobbiszervezetek nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek, így a Budapest Pride ellen tartott sajtótájékoztatójukon tett ígéretüket betartva a szervezetek monitorozásának keretében megalkották a Javaslatok a külföldről finanszírozott LMBTQP-lobbiszervezetek káros tevékenységének visszaszorítására című dokumentumot.

Az összeállításból pár ízelítőt bemutatunk, a teljes munka a cikk alján lévő linkről érhető el.

A HVIM felhívja a figyelmet arra, hogy meg kell szüntetni az LMBTQP-lobbiszervezetek állami szervekkel való együttműködését, hiszen azok az ügyészségbe és a rendőrségbe is beférkőztek, de az Igazságügyi Minisztérium egyes munkacsoportjaiba is beágyazódtak pl: Gyermekek Jogaiért Felelős Tematikus Munkacsoport tagja a Magyar LMBT Szövetség (tagszervezetei a Háttér Társaság, Labrisz Leszbikus Egyesület, Szivárványcsaládokért Alapítvány, Szivárvány Misszió Alapítvány), PATENT Jogvédő Egyesület.

Az ő nyomásukra alkották meg az “előítélet indikátorokat”, melyeket a hazafiakkal szemben folytatott ügyek során alkalmazni kell. Ez nem jelent mást, mint hogy LMBTQP-szervezetek határozták meg azt, hogy a magyar ügyészség és rendőrség bizonyos ügyekben milyen eljárásrend alapján kell, hogy a munkáját végezze! Ilyen indikátor pl: az „Adjon az isten!” köszöntés, de abszurd módon viselkedési, öltözködési formákat is felsorolnak.

Érdemes külön kiemelnünk a Háttér Társaság költségvetését is. Folyamatosan az üldözöttek szerepében tetszelegnek, de eközben – világít rá a HVIM – 2022-ben 318 millió forintból gazdálkodhattak, melyből 230 milliót a külföldről érkező pénzek tettek ki.

Annak érdekében, hogy a további társadalomrombolás megfékezhető legyen a HVIM felsorol néhány szükséges intézkedést, többek között: megszakítani ezen szervezetekkel az állami együttműködéseket, monitorozni kell a tevékenységüket állami szinten, illetve a gyermekvédelmi törvényt szigorítani és konkretizálni.

Továbbá szerintük kiemelt szükség van mind az állami szervek, mind a fiatalok számára a normalitás irányába való visszaérzékenyítéseket szervezni, melyek során bemutatják nekik az LMBTQP-lobbi veszélyeit, valamint a normális élet lehetőségét.

A teljes dokumentum ezen a linken érhető el! 

(Szent Korona Rádió) 

HVIM: Senki nem hazudozhat rólunk büntetlenül!

HVIM: Van értelme a Pride ellen tüntetni! (közlemény + videó)