Homoszexuális tartalmú könyveket osztogatnak az LMBTQP-lobbisták a budapesti könyvesbolt előtt

Több könyvesboltláncból is igyekszik kiszorítani a kormány a létrontó, gyermekekre veszélyt jelentő, homoszexuális tartalmat megjelenítő könyveket. Fiatal LMBTQP-lobbisták egy csoportja mégis igyekszik eljuttatni mindenkinek a szexuális fejlődés deviálódását elősegítő “műveket”, a megszervezett demonstrációjuk keretében.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Libriben csak fóliázva kapható könyveket osztogatnak LMBTQP-lobbista egyetemisták a kormányközeli kezekbe került kereskedés egyik boltja előtt. Egész héten át tartó demonstrációjukkal elmondásuk szerint a gyermekek természetes és egészséges fejlődését védő fóliázás ellen szeretnének kiállni.

A Libriben július elején kezdték el fóliába csomagolni azokat a könyveket, amik a gyermekvédelmi törvény értelmében a gyermekek szexuális fejlődésére veszélyt jelentőnek ítéltek, többek között a nyíltan megjelenített meleg karakterek miatt. A kormányközeli MCC-hez került vállalat akkor megerősítette, hogy a törvény miatt fóliáznak be egyes könyveket.

Most ezeket a könyveket hozhatja el bárki akár ingyen az odatelepülő, agresszív felforgató LMBTQP-propaganda terjedését segítő lobbistáktól az Astoria melletti Libri elől.

Elmondásuk szerint számukra a kitelepülés arról szól, hogy „minden olyan könyv (próza, vers, tanulmány, young adult irodalom,s mese) amik jók, ott lehetnek a pultban, és ingyen el lehet őket vinni”. Jól mutatja azonban a valódi célt, hogy kizárólag progresszív létrontó műveket osztogatnak.

Kiállásukat sajnos számos magyar kiadó is támogatta, köztük a Prae és a Kaligram Kiadó, de anonim adakozóik is voltak.

Végre valami: milliós büntetést kapott a Libri LMBTQP-propaganda miatt

Levenné a Libri az LMBTQP témájú könyveket a polcairól

(444 – Szent Korona Rádió)