Levenné a Libri az LMBTQP témájú könyveket a polcairól

A Libri azt fontolgatja, hogy a gyermekvédelmi törvény betartása érdekében boltjainak több mint feléből, pontosabban az iskolák és templomok 200 méteres körzetében teljesen kivonja az LMBTQP témát megjelenítő könyveket, függetlenül attól, hogy azt gyermekeknek vagy felnőtteknek szánták-e.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Mióta a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány bevásárolta magát a Libribe, folyamatosan csökkentik a gyermekekre veszélyes LMBTQP tartalmak megjelenítésének lehetőségét a könyvesboltjaikban. Májusban Papp Dóra felforgató írónő panaszkodott, hogy nyíltan homoszexualitást tartalmazó “ifjúsági” regényeit levette a gyermekirodalom polcról a könyvesbolthálózat. Azon is hisztiztek egy nagyot a liberálisok, hogy a gyermekekre rossz hatással levő könyveket fóliával kell beborítani ezentúl a forgalmazónak.

A Libri azonban szerencsére nem állt meg a fóliázásnál. A Telex birtokába jutott információk szerint a boltlánc azt fontolgatja, hogy minden olyan boltból száműzi az ilyen könyveket, amelyek iskola vagy templom 200 méteres körzetében találhatók. A gyermekvédelmi törvény szerint ugyanis semmilyen, LMBTQP témát akár csak marginálisan érintő könyvet nem lehet oktatási és vallási intézmények közelében árusítani.

A Libri 56 boltjából a Telexhez eljuttatott lista szerint 30-at érinthet a törvény. Ezek többsége ráadásul frekventált helyen található, nagy forgalmú üzlet. Több vidéki üzlet is érintett, számos városban csak egyetlen Libri könyvesbolt található, ami örömünkre azt jelentené, hogy ezekben egyáltalán nem forgalmaznának LMBTQ tartalmú könyveket.

LMBTQPedofil férfit tartóztattak le Budapesten – Az abuzált kisfiú csupán 8 éves volt

A miskolci nemzeti szervezetek kiálltak az LMBTQP-propaganda ellen

(Humenonline – Szent Korona Rádió)