Kezd elege lenni a németeknek, vagy a védett növényeket rágják le a védett állatok?

2022-ben a korábbi évekhez képest 15,5 százalékkal nőtt a “gyűlöletbűncselekmények” száma Németországban összesen 1005 ilyen eset volt. A  “támadások” hátterében  vélhetően az “érzékenyítésekre” nem túl fogékony migránsok állhatnak.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egyre több az LMBTQP-emberek és közösségek ellen elkövetett gyűlöletbűncselekmény egy német aktivista, Anastasia Biefang szerint – írja a Reutersre hivatkozva az egyik baloldali lap.

Biefang, aki maga is transz, jelenleg pedig a német haderő egyik kiberbiztonsági vezetője, a hírügynökség beszámolója szerint állítja, hogy olyan szólamokat hall az LMBTQP-emberek elleni tiltakozásokban, „amelyekről azt hittem, hogy 1945 óta túljutottunk rajtuk”.

Az aktivista szavait alá is támasztják a német statisztikák: 2022-ben a korábbi évekhez képest 15,5 százalékkal nőtt a gyűlöletbűncselekmények száma, összesen 1005 ilyen eset volt. Ezek pedig „csak” kizárólag a melegek, biszexuálisok, vagy transzok ellen bűncselekmények.

Elfogadóak azok a migránsok…

Biefang Berlinben él, a német fővárost pedig az egyik legtoleránsabb városként tartják számon, viszont szerinte ott is jelentősen növekszik a transzfób, queerfób és homofób erőszak jelenléte is.

Őt különösen az aggasztja, hogy az LMBTQP emberek és közösségek ellen a „szélsőjobboldali” pártok hergelnek a legerősebben.

Altatógázt kórházakba szállító kamion útját szerették volna elállni a klímaaktivisták, nem bántak velük kesztyűs kézzel

Beperelte transzműtétre kényszerítő orvosait egy amerikai nő – Soha nem lehet már teljes az élete

(Elemi.hu nyomán Szent Korona Rádió)