Altatógázt kórházakba szállító kamion útját szerették volna elállni a klímaaktivisták, nem bántak velük kesztyűs kézzel

A klímaaktivistáktól megszokhattuk, hogy gyakran idéznek elő olyan helyzetet a demonstrációikkal, amik tragédiákba is torkollhatnak vagy emberéleteket követelhetnek. Most egy kórházba tartó, altatógázt szállító kamion útját próbálták elállni, azonban a sofőr megdühödve reagált arra, hogy hátráltatják a munkájában. A szimpatikus lépésre reagálva, már több állásajánlatot is kapott a sofőr kamionos vállalatoktól.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

„Ügyfelem nagyon sajnálja a történteket”

– üzente meg annak a kamionsofőrnek az ügyvédje, aki minap úgy feldühítette magát, hogy nekihajtott a járművét akadályozó klímaaktivistáknak.

A Bild azt írja: 41 éves férfi azt is elismerte, hogy „baja eshetett volna valakinek”, és hogy túlreagálta az esetet, ugyanakkor megértést kért. A klímaaktivistának amúgy nem esett baja.

A kamionsofőr egy francia vállalattól szállít altatógázt különböző német kórházakba, ami azt jelenti, hogy a késlekedés akár emberéletekbe is kerülhetett volna.

A sofőr jogosítványát bevonták, ami az ügyvéd elmondása szerint eltúlzott és jogtalan, legfeljebb könnyű testi sértés kísérletével vádolható, amiért enyhe pénzbüntetés jár.

Védőjének tájékoztatása szerint már csak azért is fontos lenne, hogy mielőbb visszakapja jogosítványát, mert legkevesebb három vállalat már azonnal munkát is ajánlott neki.

Londonban klímatüntetők bénították meg ismét a forgalmat – De kik is pénzelik őket?

A berlini szélsőséges balos “klímavédők” autókat rongálnak meg – sokakat életveszélybe sodorva ezzel

(Kuruc.info – Szent Korona Rádió)