Olaszország szűkíti az aberrált párok jogait

Több olasz leszbikus panaszkodott az LGBTQ Nation honlapján, amiért egy hivatalos levélből megtudták, hogy a hatóságok eltávolították őket “gyermekük” születési anyakönyvi kivonatából. Más szóval, Olaszország már nem ismeri el, hogy egy gyermeknek két biológiai anyja vagy apja lehet.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Mintha nem is léteztem volna! – siránkozott a “kettes számú szülő”, aki a szó eredeti jelentését tekintve semmilyen értelemben nem tekinthető szülőnek.

És igen, a fene nagy szabadságukban tényleg ilyenek miatt képesek – állítólag – napokig bőgni, hogy valaki másnak a gyermekének az anyakönyvi kivonatából kitörlik őket, mert semmi keresnivalójuk ott. Szerencséjükre nincsenek egyedül a racionalitások elleni harcukban, hiszen egy óriási nemzetközi lobbi áll mögöttük.

“Biztos arról van szó, hogy a kormány attól fél, hogy mi is lehetünk boldog család. Sőt, sok esetben sokkal boldogabbak, mint egy hagyományos család.”

– magyarázta az anyakönyvi kivonatból kitörölt nő, majd dacosan hozzátette:

“Papíron a lányomnak lehet, hogy csak egy anyja van, de mi tudjuk, hogy igaziból kettő”.

A feleség felesége azt is sérelmezte, hogy a kormány részéről senki sem jött, hogy megnézze, “milyen boldogok”.

Ezt követően a homoszexuális portál az egyházat hibáztatja, amiért Olaszországban a buzik a mai napig nem fogadhatnak örökbe, és mesterséges megtermékenyítést is csak a normális párok vehetnek igénybe.

Ennek ellenére a lapnak nyilatkozó több homokos boldogan elújságolja, hogy a törvényeket kijátszva, Spanyolországba utaztak, ott végezték el az egyik leszbikus nőn a mesterséges megtermékenyítést, és úgy hoztak össze egy “közös” gyereket. Mint kiderült, valóságos homoturizmus van a két ország között, a leszbikusok rendre átjárnak mesterséges megtermékenyítésre.

Mondani se kell, hogy a homoszexuális lobbi a kormány rendeletét “uszító”, “szélsőjobboldali” támadásként értékeli, mely az LMBTQP-ellenes Giorgia Meloni irányából érkezik.

Egyébként ebben annyiban igazuk van, hogy a kampány alatt kb. csak az Olasz Fivérek, azon belül is Meloni deklarálta, hogy a házasságot és az örökbefogadást nem kéne degradálni azzal, hogy a homoszexuális “pároknak” is lehetővé tesszük.

“Nekik legyen elég a bejegyzett élettársi kapcsolat”

– szögezte le Meloni.

“Mondj igent a természetes családra, és nemet az LMBTQ lobbira!”

– hangzott a kampányszöveg.

A mostani olasz törvények értelmében, ha a homokos “párok” közül a gyermek biológiai szülője meghal, vagy összevesznek és elválnak, akkor a nem biológiai fél mindenfajta felügyeleti jogot elveszít, hiszen voltaképpen semmi köze a gyerekhez. (Sőt, az olasz törvényeket betartva, még csak nem is nevelhetné.) A válás vagy halál után nem lehet a gyámja, nem követelhet látogatási jogot, viszont gyermektartást sem kell fizetnie.

Természetesen az ilyenkor kötelező liberális/homoszexuális hisztéria sem maradhat el. Homokos “párok” már most azzal fenyegetőznek, hogy “végleg elhagyják az országot”, mert “itt élhetetlen minden”. Ezek aztán legalább tízszer elköszönnek, de egy tapodtat sem mozdulnak, pedig Amerika, Anglia vagy Spanyolország biztos tárt karokkal fogadná őket.

Csak azt a törvényt tartják be, ami tetszik nekik

Sokat elmond a liberális gőgről és felsőbbrendűségi tudatról, hogy miközben folyamatosan szájzár-törvényeket követelnek, és szigorúbb fellépést a normalitást védőkkel szemben, addig a törvények betartását csak addig tartják fontosnak, míg azok a többségi társadalom ellen irányulnak. Amint olyan rendelet születik, mellyel nem értenek egyet, már megy is a melldöngetés, hogy ők ezt bizony nem tartják be, és ettől ők mekkora hősök.

Itt van például az önjelölt “polgárjogi harcosunk”, Paude polgármestere, aki büszkén újságolja el a homoszexuális lapnak, hogy ő márpedig semmibe veszi az olasz állam törvényeit, és ugyanúgy kiállíttatja az anyakönyvi kivonatokat, melyekben elismerik mindkét felet “anyának” vagy “apának”.

Példaértékű szigorral lépnek fel az LMBTQP-lobbi ellen Kenyában

Levenné a Libri az LMBTQP témájú könyveket a polcairól

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)