A migráns vonat elé lökte az idős nénit, büntetése viszont csupán a pszichiátriai osztály

Sajnos egy nemrég történt gyilkossághoz kísértetiesen hasonló eset történt ismét Franciaországban. Most nem a metró, hanem a vonat elé lökte a migráns az öreg nénit. A gyilkos ezúttal is megússza a rá váró méltó büntetést.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A negyvenéves guineai gyanúsított, Mamadou B. azt állította, hogy idősekre és gyerekekre pályázik, mert ők könnyű prédák. Ezért nézte ki magának a főváros 14. kerületében lévő RER B Cité Universitaire állomáson az algériai áldozatát, aki szörnyethalt, miután elgázolta egy vonat.

A migráns ezután elmenekült a helyszínről, és a rendőrök csak később fogták el, amikor egy bevásárlóközpontban lopni akart. Bár a férfi beismerte a gyilkosságot, a biztonsági kamerák felvételei is alátámasztották, hogy valóban ő volt a támadó a vasútállomáson.

Az is kiderült, hogy 12 évvel korábban már elkövetett egy hasonló bűncselekményt, a bíróság azonban akkor ejtette az ellene felhozott vádakat. A mostani eset után sem kapott komolyabb büntetést, a migránst ugyanis pszichiátriai osztályra szállították.

Ez a fajta gyilkossági kísérlet bevett szokás a migránsoknál Európában

Nemrég egy 27 éves szíriai férfi a németországi Észak-Rajna–Vesztfália tartományban található Märkischer Kreisban egy vasútállomáson a sínek közé lökött egy fiatal lányt. A 16 éves tinédzsert lesből támadta meg az illegális bevándorló férfi. A rendőrség megerősítette az információt a lányt ért támadásról.

A jelentés szerint a lány a Dortmundba tartó regionális gyorsvonatról szállt le, a migráns ekkor hirtelen belökte a sínek közé. A szemtanúk azt mondták, hogy a támadó először az áldozata után ugrott, egy ideig a sínhez szorította, majd visszamászott a peronra, és mintha semmi sem történt volna, visszaszállt a vonatra.

A többi utas azonnal a megtámadott lány segítségére sietett, miközben a migránst bezárták a vonat egyik fülkéjébe a rendőrök kiérkezéséig. A sajtónak eleinte nem akartak információt adni a támadó nemzetiségéről, végül a média nyomására másnap elismerték, hogy egy szíriai férfiról van szó. Arra a kérdésre azonban azóta sem tudni a választ, hogy korábban is intézkedtek-e a migráns ellen.

A szerencsétlenül járt lány elmondása alapján nem ismerték egymást a támadójával, tehát az erőszakos támafó véletlenszerűen választotta ki őt.

A szír férfira börtön helyett pszichiátriai kezelés vár, mert a rendőrség szerint nem volt beszámítható állapotban a támadáskor.

Nyugaton is így kezdte a propaganda: “Nem letelepedni, dolgozni jönnek a távol-keleti migránsok”

Helyiek fegyverezik fel a bűnöző migránsokat Szabadkán

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)