12 millióra büntették a Lírát az LMBTQP-propaganda nyílt terjesztése miatt

A múltkori Librire kiszabott jogos pénzbüntetés után most a Líra könyvkiadót is megbírságolták, amiért fóliázás nélkül árusítottak LMBTQP-propagandával kapcsolatos könyveket, amivel ők is megsértették a gyermekvédelmi törvényt. A büntetés mértéke 12 millió forint.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

12 milliós bírságot szabott ki a Líra Kereskedelmi Kft-re Budapest Főváros Kormányhivatala, amiért a gyermekvédelmi törvény szerinti eltakarás nélkül forgalmazták a Heartstopper – Fülig Beléd Zúgtam (Szívdobbanás) című nyílt LMBTQP-propagandát tartamazó kiadványokat.

“A vizsgálat megállapította, hogy az érintett könyvek homoszexualitást jelenítenek meg, ennek ellenére a gyermekeknek szóló, ifjúsági irodalom körébe sorolt könyvek között helyezték ki azokat, és forgalmazásuk sem zárt csomagolásban történt”

– ismertették.

Mint megjegyezték a  kormányhivatal az elkövetett jogsértés miatt szabta ki a fogyasztóvédelmi bírságot, és kötelezte a céget a jogszerű forgalmazás biztosítására. A gyermekek védelme érdekében Budapest Főváros Kormányhivatala minden esetben szigorúan fellép a jogszabályokat be nem tartó vállalkozásokkal szemben – olvasható a közleményben, melyet eljuttattak az MTI-hez.

Úgy látszik, a Fidesz a gyermekvédelmi törvényhez kapcsolódó eddigi látványintézkedéseket elkezdte valóban betartatni és nekilátott megbírságolni azokat, akik az LMBTQP-lobbi által megrontott gyermekek számát szaporítanák.

Kártérítést kényszerül fizetni a Japán kormány egy férfinak született transznemű számára, mert nem engedték be a női mosdóba

Fidesz frakcióvezető: “Igenis létezik az LMBTQ-propaganda”

(Startlap – Szent Korona Rádió)