Újabb migránstámadás Németországban: ezúttal egy mozdonyvezetőt vertek össze

Úgy tűnik a mindennapos migránstámadások száma csak nőni tud Németországban. Ez alkalommal videóra vették, ahogyan egy illegális bevándorló egy vonaton agyba-főbe ver egy földön fekvő, tehetetlen férfit, akiről kiderült később, hogy a mozdonyvezető.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Futótűzként terjed a közösségi oldalakon a videó, ahol egy migráns agyonver egy férfit, míg egy másik migráns is jelen van a támadás során. Mint kiderült, a felvétel egy vonatról készült, magát a videót egy utas készítette, az áldozat pedig a szerelvény vezetője volt. A képsorok óriási felháborodást váltottak ki országszerte.

A szövetségi rendőrség közlése szerint a támadás szerda este történt:

“Egy 50 éves német mozdonyvezetőt a Lauter megállóhelynél megtámadott egy 15 éves afgán állampolgár, az áldozat a vállán és az arcán sérült meg. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba kellett szállítani.”

Szemtanúk beszámolója szerint a vasúti alkalmazott két utas közötti vitát akart rendezni, és eközben maga is áldozattá vált. Az erőszakos afgán támadónak sikerült elmenekülnie, de később letartóztatták. A szövetségi rendőrség veszélyes testi sértés miatt indított nyomozást, amely jelenleg is folyik.

Nem véletlen, hogy akkora riadalmat okozott ez az eset is Németországban. Ahogy arról lapunk is beszámolt a minap, feltételezett iszlamistákat fogtak el Németországban, meghiúsítva ezzel egy lehetséges terrortámadást.

A szövetségi főügyész közleménye szerint Észak-Rajna–Vesztfáliában a rendőrök hét feltételezett terroristát tartóztattak le, akik állítólag kapcsolatban álltak az Iszlám Állam (ISIS) nevű terrorista milícia afganisztáni–pakisztáni ágával.

A tájékoztatás szerint a férfiak nagy horderejű támadásokat terveztek az Iszlám Állam szellemében Németországban, és már kikémlelték a lehetséges célpontokat. A csoport állítólag már fegyvereket is megpróbált beszerezni.

A férfiak 20 és 45 év közötti tádzsik, türkmén és kirgiz állampolgárok, akik az orosz hadsereg ukrajnai inváziója után, a 2022 tavaszán megindult menekültáradattal érkeztek Németországba.

Rendőrök előtt maszturbált egy migráns Németországban

Videó: Fegyverekkel estek egymásnak a migránsok Németországban

(Magyar Nemzet nyomán Szent Korona Rádió)