Szexuális játékokat akartak telepíteni egy német óvodába

Egy hannoveri napközi otthon munkatársai arra akarták ösztönözni a gyerekeket, hogy “fedezzék fel a testüket” és “szexuális játékokat” játsszanak. Az ifjúságvédelmi hivatal ennek egyértelműen gátat szabott. Az intézmény egy korábbi nevelője jelenleg pedofília vádjával áll bíróság előtt.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egy hannoveri óvodába tervezett “testfeltáró szobát” betiltott az alsó-szászországi állami ifjúságvédelmi hivatal. Az oktatási minisztérium szóvivője azzal indokolta, hogy a pedagógiai koncepció veszélyezteti a gyermekek jólétét, és nem tartható fenn.

Az óvodába járó gyerekek szüleinek küldött levél az interneten jelent meg. Ebben a “testfeltáró játékok” szabályait fektették le. A levél szerint “minden gyermek” maga dönti el, hogy “akar-e és kivel akar testi és szexuális játékokat játszani”.

Pedofíliavádak miatt áll bíróság elé a volt pedagógus

A levél arra is kitér, hogy a gyerekeknek lehetőségük van felfedezni a saját testüket, valamint a szobában tartózkodókét.

“A lányok és a fiúk csak annyit simogatják és vizsgálják magukat, amennyire az nekik és a többi gyereknek kényelmes”

– áll a levélben.

Miután az ügy a médiában nagy port kavart, kiderült, hogy egy volt hannoveri óvóbácsi ellen jelenleg is folyik a bírósági eljárás szexuális visszaélés és gyermekpornográfia birtoklása miatt. A férfi állítólag 2018 és 2022 között dolgozott ott.

“A legundorítóbb dolog, amit valaha olvastam”.

Vanessa Behrendt tartományi parlamenti képviselő a terv miatt büntetőfeljelentést tett a napközi otthon vezetősége és az érintettek ellen.

“Mindazok szerint, amit tudunk, az ebbe az intézménybe járó fiúk és lányok jóléte akut veszélyben van”

– indokolta a lépést.

A hannoveri munkásjóléti régió igazgatótanácsának elnöke, Dirk von der Osten szerint a levelet nem egyeztették és nem hagyták jóvá a szaktanácsadással. Az óvodavezető által közvetített benyomás, miszerint az oktatási minisztérium “testfeltáró szobákat” követel, szintén hamis volt. A levél kézhezvétele után több szülő is panaszt tett a minisztériumnál.

“Ez messze a legundorítóbb dolog, amit valaha olvastam”

– véleményezte az ügyet az egyik szülő egy belső chatcsoportban.

Gyermekek megrontása, ellentüntetők terrorizálása – Momentumok az amerikai prájdokról

Az Instagram algoritmus támogatja a pedofil hálózatokat, összekapcsolja a ragadozókat az áldozatokkal

(Junge Freiheit nyomán Szent Korona Rádió)