Görögország is teret engedhet a deviáns házaságnak

A júniusban újraválasztott görög miniszterelnök, Kiriákosz Micotákisz egy tévéinterjú során úgy nyilatkozott, kormánya tervezi az homoszexuális házasság bevezetését – jelenti a Times.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

“A homoszexuális párok házassága valamikor meg fog történni, és ez része a stratégiánknak. A görög társadalom sokkal felkészültebb és érettebb” – nyilatkozta a miniszterelnök.

Görögországban 2015-ben vezették be az azonos nemű párok bejegyzett élettársi kapcsolatának intézményét. Az ország besorolása az ILGA Europe emberi jogi szervezet listáján az LMBTQP jogokat tekintve idén nagyot ugrott a deviánsoknak való kedvezés irányába, miután újabb hátralépésként megtiltották az “interszex” gyerekek nemi szerveinek megcsonkítását.

A változás 2021-ben indult el a Görög Köztársaságban, amikor Micotákisz kinevezett egy bizottságot, hogy dolgozzon ki nemzeti stratégiát az LMBTQP többletjogok kiterjesztésére. Azóta számos “reformot” vezettek be, többek között engedélyezték a véradást homoszexuális férfiak számára is, betiltották az LMBTQP hajlamban szenvedő gyermekek pszichológiai kezelését.

Vessenek véget a hazai hatóságok az LMBTQP-lobbi törvénysértő, gyermek- és családellenes tevékenységének!

Az ukrán hadsereg LMBTQP-katonái reménykednek, hogy hamarosan legálisan “házasodhatnak”

(Humenonline nyomán Szent Korona Rádió)