Az ukrán hadsereg LMBTQP-katonái reménykednek, hogy hamarosan legálisan “házasodhatnak”

A kiéleződött orosz-ukrán ellentét olyan területekre is rátelepedhet, melyeknek semmi köze az etnikai különbségekhez? Ha a woke-ideológiák terjedését tekintjük, ezt látjuk kibontakozni. Az orosz hagyományhűséggel szemben az ukrán hadseregben egyre szaporodnak az LMBTQP-személyek, ami együtt jár azzal, hogy kikövetelik maguknak „jogaikat” – például, hogy „házasságot köthessenek”.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az ukrán hadseregben harcoló LMBTQP-katonák helyzetéről közölt elemzést a brit The Telegraph annak apropóján, hogy Észtország a Szovjetunió volt tagköztársaságai közül elsőként legalizálta a homoszexuális házasságot. Ukrajna első nyíltan homokos katonái azt remélik, hogy Ukrajna lesz a következő, és elismeri LMBTQP-katonái háborús hozzájárulását – írja a lap.

A Telegraph két katona történetén keresztül mutatja be a helyzetet. Megszólaltatják a 27 éves Borisz Gracsovot, akit Kijevbe vezényeltek katonának, és ott ismerte meg Tinderen “párját”, Valentyint.

„Az Ukrajnáért küzdő nyíltan LMBT-katonák száma emelkedett. Az a percepció, hogy a homofóbia „hagyományos orosz érték”, ahhoz vezetett, hogy az egynemű kapcsolatokat jobban elfogadja az ukrán társadalom”

– mondta a lapnak. Borisz Gracsov szerint e kapcsolatok elismerése „fontosabb, mint valaha”, mert „a szabadságért, a demokratikus értékekért, az európai értékekért harcolunk”.

Megkérdeznénk, hogy hol hallotta, hogy európai érték a homoszexualitás?

Az ukrán sereg amerikai aberrált “katonája” bejelentette, hogy elfoglalják Krímet

“A woke-baromság tönkreteszi a hadseregünket” – transzvesztitával reklámozzák a haditengerészetet

(Pesti Srácok nyomán Szent Korona Rádió)