Tizenéves lányokat késelt egy “afronémet” mert nem kapott útlevelet

Nincs vége azoknak a sajnálatos híreknek, melyek arról számolnak be, hogy egy harmadik világból érkező emberállat elveszi egy őslakos életét, mert éppen aznap rossz napja van. Pontosan ez történt most is Németországban, ahol egy afrikai “menedékkérő” támadt  két fiatal német lányra, aki közül az egyik sajnos életét is vesztette. A vadhajtások.hu cikke következik.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egy dél-németországi bíróság életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt egy eritreai menedékkérőt, aki két tizenéves lányt késelt meg, egyiküket halálosan – számolt be a BBC. A 27 éves, csak Okba B néven azonosított férfi decemberben támadta meg a lányokat Illerkirchberg városában.

A 14 éves Ece nevű lány 23 késszúrásba halt bele, 13 éves barátnője pedig súlyosan megsérült. Az ügyészek szerint a férfi azután támadt rájuk, hogy meglátták a kését, amelyet egy helyi bevándorlási hivatalban akart használni. Azt mondták, azért volt dühös, mert a tisztviselők nem adtak ki neki útlevelet, amelyre azért volt szüksége, hogy Etiópiában megházasodhasson.

NORMÁLISAN BEILLESZKEDETT A NÉMET TÁRSADALOMBA

A férfi 2015-ben érkezett Németországba, a menedékkérők szokatlanul nagy beáramlása idején, akik közül sokan háború és üldöztetés elől menekültek. Az ulmi bíróság megállapította, hogy tavaly november előtt normálisan beilleszkedett a német társadalomba, volt munkája, tudott németül és nyugodt személyiség volt.

Okba B azt mondta a bíróságnak, hogy megbánta tettét, és bocsánatot kért a családoktól.

Az ítélet ellen még lehet fellebbezni. Ha azonban az ügyészek szerint helyben marad, akkor a börtönbüntetése alatt kitoloncolhatják. Az ügy nagy felháborodást váltott ki Németországban, de a lányok családjai azt mondták, nem akarják, hogy a bevándorlásellenes csoportok politikailag kihasználják az ügyet. A meghalt lány német volt, török származású családból származott.

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)

2 nap alatt 4 késelés, plusz egy gyilkosság Bécsben; de a migráció álprobléma…

Visszatért a gyilkosságának helyszínére a néger és megölt többek között egy 9 éves kislányt is