Természetesen megadja: 44 milliós Ukrajnában 26 ezres petícióban követelték Zelenszkijtől a buzijogokat

Nem meglepő, hogy a CIA-báb, nyugati devianciát képviselő ukrán (valójában zsidó) elnök, Volodomir Zelenszkij támogatja a buzijogok kiterjesztését. Arra hivatkozik az LMBTQP-lobbi Magyarországon is, hogy az “ukránok követelik” ezt. Nos, biztos éppen ez a legfontosabb dolguk, de elolvasva a cikket kiderül, hogy 28 ezer aláírású petícióról van szó. Egy 44 milliós országban. De mit is várhatnánk a tűsarkúban táncikáló elnöktől? Az Index cikke alább, változtatás nélkül:

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Nemrég egy petíció érkezett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök asztalára, melyben az azonos nemű pároknak a heteroszexuális párokkal azonos jogokat, köztük a házasságkötés jogát is követelik az ukránok.

Június eleje óta több mint 28 ezer aláírás érkezett be. Zelenszkij kedden reagált, és a támogatásáról biztosította az azonos neműek bejegyzett élettársi kapcsolatának engedélyezését Ukrajnában.

Válaszában azt írta, hogy az ukrán alkotmány értelmében a házasság nő és férfi kapcsolata. Hangsúlyozta, hogy a hadiállapot körülményei között nem módosíthat az ország alaptörvényén, a kormány azonban már javaslatokat dolgozott ki az azonos neműek bejegyzett élettársi kapcsolatának engedélyezésére.

Az ukrán elnök hozzáfűzte, hogy a modern világban egy állam demokráciája abban nyilvánul meg, hogy azonos jogokat biztosít mindenki számára.

(Index nyomán Szent Korona Rádió)