A tiszadadai férfi óvodai ballagáson verte meg apját, aki a kórházban életét vesztette

Van egy tippünk, hogy mely etnikai csoporthoz tartozó volt az a család, amely óvodai ballagáson robbantotta ki a családi perpatvart, mely halállal végződött.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Meghalt az a férfi, akit a saját fia vert meg brutálisan Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében. A támadó a gyereke óvodai ballagásán veszett össze az apjával. A férfi kórházba került, ahol két héttel később meghalt. Azt még nem tudni, hogy a támadásnak köze volt-e a férfi halálához.

Június közepén Tiszadadán egy óvodai ballagást ünnepelt egy család, amikor két férfi között brutális verekedés tört ki. A ballagó gyerek apja a saját apjával – tehát a ballagó nagyapjával – veszett össze, állítólag azért, mert a férfi arra kérte, hogy viselkedjen normálisan. A férfi dühbe gurult, kihívta az apját az utcára, és többször, nagyon erősen fejen vágta.

A megvert nagypapa kórházba került, ahol lélegeztetőgépre kapcsolták. Pár nap múlva javulni kezdett az állapota, de két héttel később meghalt. Az, hogy a támadásnak köze van-e a férfi halálához, csak a boncolás után fog kiderülni. Eközben fiát kihallgatták a rendőrök. A kegyetlen támadó azzal védekezett, hogy nagyon részeg volt,

mivel másfél liter pálinkát és 15-20 doboz sört megivott.

A támadót egyelőre súlyos testi sértéssel gyanúsítják, de ha kiderül, hogy a támadásnak köze van az apja halálához, akár emberölés miatt is felelhet, és nyolc évre is börtönbe kerülhet. Egyelőre azonban szabadlábon védekezik.

Balhézni kezdtek a tolvaj cigányok miután nem engedték be őket lopni – videó

Cigányok vertek meg és kergettek az öngyilkosságba egy férfit Jászberényben

(Origo nyomán Szent Korona Rádió)