Balhézni kezdtek a tolvaj cigányok miután nem engedték be őket lopni – videó

Egy kétségbeesett nagytarcsai bolttulajdonos megpróbálta megbeszélni a helyi kiilleszkedett elemekkel, hogy legyenek már kedvesek nem bejönni a boltba, mivel már többször is rajtakapták őket azon hogy lopnak. A cigányok azonban a kirekesztés miatt balhéztak. Az esetről készült videó hamar nagy nézettségre tett szert.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az ok nem valamiféle előítéletből táplálkozik, hanem abból, hogy a kereskedő elmondása szerint öt éve folyamatosan dézsmálják az árukészletet.

A videóban hallható, hogy a néni számon kéri a bolt előtt fennhangon vitatkozó potrohos cigányokat, akik azzal zsarolják, hogy akkor ők inkább elviszik a pénzt, a bevételt másik boltba. A hölgy ettől nem ijedt meg, azzal válaszolt, hogy neki visszatérő vendégei vannak és rendszeresen fizetnek, tehát neki elég lenne a bevétel, csak a légkört ne rontsák többé „vásárlóék”.

Ekkor sütötték el az örökérvényű ütőászt a kisebbségiek, miszerint a nő azért nem látja őket örömmel, mert cigányok. 

„Tessék kiírni, hogy cigányok nem jöhetnek be ebbe a boltba”

– javasolja gúnyosan roma bűnöző.

„Magyar az bejöhet ide ötvösével(!), hogy legyünk törzsvendégek, ha nem engednek be minket”

– érvelt tovább a hívatlan vásárló.

Elhangzott még, hogy itt adófizető cigányokról van szó az urak személyében, majd hosszas vita alakult ki, hogy akkor most kinek kellene rendőrt hívni. Ekkor valami mégis derengeni kezd az egyik romának, aki szerint maximum annyi történhetett, hogy az elmúlt öt évben valaki egyszer beleharapott a fánkba.

@minden.ami.tiktok0 #bazdkiforyuba #fyp#foryou #foryou#nekedbe #haddmenjenahovakell #takarodjonforyouba #pusztuljonaforyouba ♬ eredeti hang – Minden ami Tiktok👌

Cigányok vertek meg és kergettek az öngyilkosságba egy férfit Jászberényben

Drogos cigány pár verekedett és vandálkodott Csepelen

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)