Cigányok vertek meg és kergettek az öngyilkosságba egy férfit Jászberényben

Felvétel készült arról, hogy egy 27 éves férfit botokkal vernek meg Jászberényben. A felvételen jól látszik, hogy az áldozatnak több cigány esett neki, egy kismama például a babáját fogva rugdosta a magatehetetlen áldozatot. A megalázott férfit az esetet követően egy fán lógva találták meg. Családja szerint a halálba kergették őt.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Botokkal ütöttek egy 27 éves férfit Jászberényben. A verésről készült felvételen jól látszik, hogy a fiatal férfit az egyik cigány a földre teperte, majd többen körül állták őket. Ezek után két nő botokkal verte a férfit, mindezt olyan erővel, hogy el is törték rajta a karót.

A brutális verésbe egy kisgyermekes anyuka is beszállt, aki csecsemőjével a karján rugdosta az áldozatot.

A megvert férfi családját telefonon értesítették arról, hogy mi történt.

“Kaptunk egy telefont, hogy megverték, de nem tudtuk azt, hogy ennyire súlyosan megverték, hogy a belekergették a halálba.”

A megvert férfi a kegyetlen bántalmazás után eltűnt, családja kétségbeesetten keresni kezdte. A falubeliek fogtak össze, csatárláncba járták az erdőt és a környéket.

“Mentünk keresgélni, és az egyik gyerek látta meg. Akkor már láttuk, hogy fel van akasztva.”

A családja szerint azért bántalmazták a férfit, mert ráfogták, hogy megtámadott egy lányt. Nevelőanyja szerint ez hazugság, mert a férfi soha nem bántott senkit. A család nehezen tudja elképzelni, hogy a férfi önszántából akasztotta fel magát, de ha így történt, az szerintük a pár órával ezelőtti verés miatt volt.

“Ők kergették a halálba! Mert annyira ütötték, annyira verték, hogy a gyerek képes volt arra, hogy inkább felakassza magát.”

– nyilatkozta a férfi nevelőanyja.

A rendőrség csoportos garázdaság miatt négy nőt és egy férfit gyanúsított meg, négyüket őrizetbe is vették. A férfi halálát pedig közigazgatási eljárásban vizsgálják.

Drogos cigány pár verekedett és vandálkodott Csepelen

Pár ezer forintért vertek meg egy kisfiút a cigányok Szekszárdon (Videó)

(Tények.hu nyomán Szent Korona Rádió)