Hatalmas méretű migránsgettók építését tervezi Brüsszel Magyarországon

Az Európai Unió évi legalább tízezer migránst befogadását irányozta elő, ráadásul a szám bármikor változhat felfelé.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az unió javaslata szerint Magyarországnak a határon kellene ellátnia a migránsokat, amíg a menedékkérelmüket elbírálják, így csaknem tízezer bevándorlót kellene egyidejűleg ellátnunk.  Hangsúlyozzák: hazánk kapná a legnagyobb terhet: még a görögöknek és a bolgároknak is sokkal kevesebb migránsról kellene gondoskodniuk. Brüsszel emellett a már korábban betelepülteket is újraosztaná, teszik hozzá.

Az uniós tervek egyik legvisszásabb pontja, hogy a kötelezően kialakítandó kapacitás mértéke Magyarország esetében jóval meghaladná az összes többi tagállam ez irányú kötelezettségét – a teljes uniós kapacitásszám 28,3 százalékáért felelne hazánk. Eközben a Magyarország felé vezető nyugat-balkáni migrációs útvonal frontvonalában lévő Görögországot csupán 1035 fős, Bulgáriát pedig 516 fős kapacitásszám fenntartása terhelné a kevés bejelentett illegális határátlépésszám eredményeképpen.

A fent említett arány is nyilvánvalóvá teszi: az uniós terv egyértelműen hazánk megbüntetését célozza, hiszen egy városnyi migránst kellene folyamatosan ellátnunk, ráadásul a terv készítői szerint egy esetleges úgynevezett migrációs vészhelyzetben a kiszabott kvóták meg is többszöröződhetnének.

Kövekkel, sárral és üveggolyóval támadnak a migránsok a határon dolgozó rendőrökre

Lövöldözés tört ki a migránsok között a déli határon

(Vadhajtások.hu nyomán Szent Korona Rádió)