Lövöldözés tört ki a migránsok között a déli határon

Egyre több gondot jelentenek a déli határ felől érkező migránsok. Ezúttal lövöldözés tört ki az illegális bevándorlók között a szerb-magyar határon, többen súlyosan megsérültek.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Több órán át tartó tűzharc alakult ki a magyar határ közelében, a szerb oldalon. A helyi sajtó értesülései szerint migránsok közti leszámolás történhetett. A Blic szerb napilap tudósítása szerint két személy sérült meg az összecsapásban. Ők nem szerb állampolgárok. Információink szerint szombaton 13 óra körül kezdődött a leszámolás az illegális bevándorlók között a Szabadka környéki erdőkben.

A gyanú szerint afgánok lehettek az elkövetők, akik fegyverekkel támadtak egymásra. Később a rendőrség is megerősítette, hogy kettő sérültje volt az esetnek.

A rendőrség és a mentők is nagy erőkkel vonultak a helyszínre. A környékbeli lakosok nagyon megijedtek, s a közösségi oldalakon arra figyelmeztetik egymást, hogy óvakodjanak attól, hogy az erdő közelébe menjenek.

A Magyar Nemzet megkeresésére az egyik név nélkül nyilatkozó szabadkai lakos, aki az erdő közvetlen közelében lakik, azt mondta:

“Megint háborús helyzet uralkodik az erdőben, a leghevesebb összecsapások az erdő felől hallatszottak. Legalább négy mentőautó és két rendőrfurgon is nagy sebességgel ment az erdő felé.”

2 nap alatt 4 késelés, plusz egy gyilkosság Bécsben; de a migráció álprobléma…

Veszélyes gyógyszerek, levetett ruhák, iratok, emberi ürülék – A migránsok nyomában a szerb-magyar határon

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)