A TLC Tv-csatorna “mindig büszke” – nem a jó értelemben

Woke-ideológiával teletűzdelt műsorajánló várja a TLC Tv-csatorna nézőit mindazon rendelkezések ellenére, melyeket az elmúlt években meghoztak az LMBTQP-propaganda terjesztésének megfékezésével kapcsolatban. Az alábbiakban a Kuruc.info cikkét közöljük változatlanul, melyet egy felháborodott olvasói levél ihletett.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Gondolom, már senki nem emlékszik, de 2021. július elején – szinte napra pontosan két éve – a TLC egyszer már szerepelt veterán sorozatomban, a Heti progresszióban, amikor a csatorna segítségével bemutatták, „hogyan szül egy férfi”. Az első körben ártatlan módon „életmóddal és divattal” foglalkozó csatorna minden nagyobb szolgáltató kínálatában fellelhető, ebben a formájában 2012 óta létezik, magyar nyelvű reklámok pedig 2015 januárja óta érhetők el a TLC-n.

A túlkínálat égisze alatt aztán olvasónk is ráakadt a TLC csatornára, és a „férfi szüléshez” hasonló dolgokkal találkozott, tapasztalatait pedig velünk is megosztotta. Itt egy óra alatt kb. 3-4 reklámblokkal kell számolni, figyelmeztetés a reklámok előtt nincs, pedig itt aztán igazán kellene.

A műsorajánló szekciónál ugyanis kb. nem volt olyan ajánló, ami ne a „Pride-hónapról” és csatolt részeiről szólt volna, így ismerkedhetünk meg a „Két anyukánk”, a „Mind mások voltak”, a „Pucckirálynő a családban” című sorozatokkal, mialatt az „Önmagunkat kell adnunk, hadd lássa a világ, én így vagyok magam” bölcsességet mantrázzák a gyanútlan fülekbe. A részletekből persze a gyermekek és a feketék sem maradhattak ki. Kedves olvasónk fel is vette a 17 másodperces bejátszást, így akinek a leírás nem volt elég, csemegézhet belőle vizuálisan is.

„Manapság már az óvodai vízcsapból is eLMeBeTeQ propaganda folyik, a gyerekek nyílt letámadása, a társadalom, a nemzet, a család szándékos szétverése és degeneráltatása, és ezt az álnemzeti, hamiskártyás jelenlegi kormány, valójában “nesze semmi, de fogd meg jól” “gyermekvédelmi” törvénye mellett az emberiség libbant sírásói röhögve és büntetlenül megtehetik”

– foglalja össze kedves olvasónk olyan lényegre törően és élesen, hogy már-már feleslegesnek is érzem magam, én sem írhattam volna le jobban.

Aki pedig azt hinné, hogy a TLC-n a „Pride-hónap” végeztével minden visszaáll a „sima kerékvágásba”, az téved. Egyrészt ilyen meg olyan hónap ide vagy oda, egyetlen napig sem fogadhatók el az ilyen reklámok, másrészt nem is kizárólag ebben az időintervallumban ömlik a szenny a „toleráns” helyekről. A fentebb felsorolt sorozatokat egyébként 2022-re datálják (a Mind mások voltak címűt 2021-re), tehát a „friss áru” gond nélkül csúszott át mindenféle gyermekvédelmen. S noha arról olvasónk nem tett említést, mely napszakban mentek a kérdéses műsorajánlók és reklámok (nem mintha bármikor is elfogadhatók lennének), ebben a formában talán még az is jobb lenne, ha kijelentenék, nincsen semmilyen gyermek- és családvédelem.

Oroszország szembeszáll az LMBTQP-lobbival: ismét mentális zavarnak tekintik a buzeranciát

Így könnyű érzékenyíteni a gyerekeket – állatkertekbe vitték be a Pride-ot

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)