Jámbor András egyre jobban süpped bele antifa barátainak mocskába

Jámbor András aktivistájának élettársa is szervezője lehetett az Antifa budapesti embervadászatának – írja a Magyar Nemzet. Jámbor András munkatársának élettársa hosszabb időt töltött külföldön és dolgozott abban az innsbrucki kávézóban, amit az osztrák belügyi szervek évek óta az Antifa aktivisták gyülekezőhelyeként tartanak számon. Korábban Dobos Krisztina gyanúba keveredett a Budapesten négy napon át zajló, az Antifa által elkövetett brutális embervadászat kapcsán. Az ügyben az alibit akkor az azóta már öngyilkosságot elkövető élettársa biztosította.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Metropol alaposan átfésülve azt a sok-sok bejegyzést, amit Egyed András a közösségi médiában maga után hagyott, s kiderítette, hogy az öngyilkosságba menekülő férfi több szálon kötődött a hírhedt, erőszakos akcióiról ismert Antifa-mozgalomhoz.

Jámborhoz köthető Mozgalom

Mint korábban beszámoltunk róla, Jámbor Andráshoz, a Párbeszéd parlamenti képviselőjéhez köthető Szikra Mozgalom aktivistájának, Dobos Krisztinának a lakásán csaknem háromszáz olyan felvételre bukkantak a nyomozók, amelyeken tizenkét év alatti, köztük két-három éves gyermekek szexuális sanyargatása, megerőszakolása látható.

A lefoglalt adathordozókon hetvenezer olyan pornográf felvételt tároltak, amelyeken láthatóan tizennyolc év alattiak szerepelnek.

A Szikra Mozgalom aktivistájának lakásán még februárban azután tartottak házkutatást, hogy az aktivista nő gyanúba keveredett a Budapesten négy napon át zajló, az Antifa által elkövetett brutális embervadászat kapcsán. Az aktivistanő ellen nem volt elegendő bizonyíték, így szabadlábra helyezték, majd megszüntették a nyomozást ellene. A Jámbor András párbeszédes parlamenti képviselőhöz köthető Szikra Mozgalom Facebook-bejegyzésében akkor azt állította, hogy az azóta öngyilkosságot elkövető férfi biztosított alibit Dobos Krisztinának.

Mint írták: „élettársának állítása alapján a háromból két esetben tanú is van rá, hogy még csak Budapesten sem tartózkodott ekkor.”

Nemsokára kiderült: a lakásáról lefoglalt adathordozók Biatorbágyon, Dobos Krisztinával közös lakásuktól nem messze öngyilkosságot elkövető Egyed Andráséi voltak.

Az Antifa törzshelye

A Metropol szerint Dobos Krisztinával alibit szolgáltató Egyed András hosszabb időt töltött külföldön és dolgozott abban az innsbrucki kávézóban, amit az osztrák belügyi szervek évek óta az osztrák-német Antifa-aktivisták gyülekezőhelyekén tartanak számon.

A Metropol szerint ebben a kávézóban szervezhették meg a budapesti Antifa-támadásokat, december 12-ére magyar antifákat is meghívtak a kávézóba. Fotó: Metropol

Jámbor András munkatársa a bejegyzések szerint gyakran megfordult a városszerte hírhedt kávézóban, sőt egy ideig dolgozott is a Lotta Caféban, Innsbruckban. A Metropol szerint ebben a kávézóban szervezhették meg a budapesti Antifa-támadásokat, december 12-ére magyar antifákat is meghívtak a kávézóba.

(Magyar Nemzet nyomán Szent Korona Rádió)

Pokoli öngyilkosságot követett el a Jámborhoz köthető pedofil antifa

A letartóztatott Dobosi Krisztináról Jámborék: “ott se vót” (+nevek és további szálak)