Megbánta az MTV egykori “plakátgyereke”, hogy transz lett

Milo, az MTV egykori arca, megbánta, hogy átműtette magát férfivé, hiányozik neki a teste, és nem akar többé szőrös lenni. Azonban, amikor a transszá válás fájdalmairól kezdett el beszélni nyíltan YouTube csatornáján, azonnal megtámadták a transz aktivisták.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Szerdán az MTV egykori “plakátgyereke”, aki kiskorában nemet változtatott, egy YouTube-videóban nyilatkozott arról, hogy megbánta a döntést.

“Nagy hibának bizonyult”

– mondta Milo az immár privát videóban.

2016-ban Milo feltűnt az MTV “Transformation” című dokumentumfilmjében. A műsor az akkor 16 éves fiatal átváltozását használta fel a műtét népszerűsítésére. Édesanyja a műsorban elmondta, mennyire félt, hogy Milo öngyilkos lesz.

“Időnként úgy érzi, hogy bánthatja magát, tudod, csak a belső érzései miatt” – mondta.

“Sok rémtörténetet hallottam arról, hogy a transz gyerekek hány százaléka követ el öngyilkosságot.”

A dokumentumfilm pont ezt tárgyalja: hogy hány transz-fiatal követ el öngyilkosságot.

Chloe Cole, a detransz és a gyermekvédő arról beszélt, hogy az orvosok miként figyelmeztették erre a szüleit, amikor a nő segítséget kért nemi zavara miatt.

“Azt mondták a szüleimnek, hogy ha nem engedik az átműtést, akkor nagyon valószínű, hogy megölöm magam”

– mondta a Jack Posobiecnek adott interjúban áprilisban.

A Daily Mail szerint Milo hetente tesztoszteront kapott a műsorban, és röviddel a műsor adása után kettős mastectomiás eljáráson esett át. Milo tavaly méheltávolításon is volt, miután átvészelte a megnövekedett tesztoszterondózis miatti kellemetlenséggel.

Chris Elston, más néven Billboard Chris, a Twitteren közzétette, hogy az MTV ezzel a 2016-os dokumentumfilmmel “segítette a gyermekek nemváltoztatás őrületét”. “Ez gonosz. Nincs olyan, hogy transznemű gyerek” – mondta.

A médiacégek a nemi zavarral küzdő fiatalokat arra használták fel, hogy pénzt keressenek, és narratívát alakítsanak ki a kiskorúak nemváltozásának elősegítésére.

“Miután majdnem hat éve szedtem a hormonokat, jöttem rá, hogy vissza akarok lépni” – újabb “transznemű” gondolta meg magát

Transz nyerheti a Miss Finnország címet

(PM nyomán Szent Korona Rádió)