Betiltották a kutatást, ami az LMBTQP propaganda veszélyeire hívja fel a figyelmet

Az LMBTQP-lobbi betilttatta azt a kutatást, amiből kiderül, hogy milyen negatív hatásai vannak az iskolákban tartott “érzékenyítéseknek”. A kutatás azt szemlélteti, hogy a deviáns propagandának köszönhetően a fiatal lányok körében trend-szerűen jelentkezett a nem átalakítási motiváció.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Ritkán jelenhet meg olyan tudományos kutatás, ami nem az LMBTQP-mozgalom narratíváját erősíti, most azonban mégis megtörtént.

A fiatal lányok körében az utóbbi években feltűnően megnőtt azok száma, akik hirtelen, minden korábbi nemiségüket illető probléma jelenléte nélkül választották a női helyett a férfi vagy az úgynevezett “harmadik” nemet.

Ez a jelenség a ROGD, vagyis gyorsan kialakuló nemi diszfória, ami a fiatal nők és tinédzser lányok körében járványszerűen terjedő trend, ennek hátterét vizsgálta az a kutatás, amely a ROGD jelenség gyökereit vette célul felkutatni. A kutatás eredményei jelentősek, hiszen 1655 fős mintán készült, ami óriási minta, fontos információkat tartalmaz arról, mi is okozhatja a ROGD jelenségét – az LMBTQP-aktivisták azonban már el is érték, hogy vonják vissza az egészet.

Az LMBTQP-mozgalom egyre agresszívabbá válásának hatására az USA-ban huszonhat állam tiltotta be azokat a terápiás módszereket, amelyek az eredeti nemi hovatartozást erősítik meg, ezzel kritikusan szemlélve a kiskorúak nem váltási motivációit és egyre többen, köztük Kalifornia és Minnesota, váltak az átmeneti szolgáltatásokat kereső kiskorúak menedékévé.

A transznemű aktivisták azonban nem álltak meg itt, bőven akadt példa arra, hogy különböző kutatási eredményeket eltorzítsanak, annak érdekében, hogy ideológiájukat tudományos alapúnak állítsák be és népszerűsítsék programjaikat, ezzel párhuzamosan cenzúrázzák az összes többit, ami őket cáfolja.

Most is ez történt: az ellenőrizhető, megbízható, érvényes kutatás eredményeit túl veszélyesnek ítélték, mert az cáfolja az LMBTQP-mozgalom agresszív ideológiáját, mely szerint már kiskorúaknál érdemes elkezdeni a nem átalakítás folyamatát.

A visszavont kutatás eredményei arra mutattak, hogy az a jelenség, mely szerint a fiatal lányok körében trend-szerűen jelentkezett a nem átalakítási motiváció, magyarázható már meglévő mentális egészségügyi problémákkal, beleértve az autizmust, a borderline személyiségzavart, a poszttraumás stressz zavart és a szkizofréniát, valamint olyan stresszes, krízist kiváltó életeseményeket, mint a költözés, a szülők válása és a súlyos szexuális vagy fizikai bántalmazás. A kutatás eredményei szerint mind a gyerekek mentális egészsége, mind a szülő-gyerek kapcsolata megromlott az után, hogy a lányok nem átalakulása megkezdődött már a névmás váltással, lányosról fiús öltözékekre váltással. A szülők azt is elmondták, hogy szerintük a klinikusok nyomást gyakoroltak a családokra, hogy támogassák a gyermekeik átalakulását.

A betiltott tanulmány a fiúk körében megjelenő ROGD-t, vagyis rapid nemi diszfóriát is vizsgálta. Az eredmények azt találták, hogy a lányok általában korábban kezdik meg a nem váltásnak azon részét, mely a névmáshasználat váltását, az öltözködés, hajstílus fiússá válását jelenti, mint a fiúk. A fiúk nagyobb valószínűséggel kaptak hormonális beavatkozást, miközben kihagyták ezt a váltási fázist.

A tanulmány eredményei létfontosságúak lennének ahhoz, hogy jobban értsük az elmúlt évek robbanás-szerűen jelentkező transz-trendjét, ahogy ahhoz is, hogy valódi segítséget kaphassanak azok a fiatalok, akik nem érzik jól magukat a bőrükben, ahelyett hogy azonnal a nem átalakítás visszafordíthatatlan útja felé lökdösné őket az LMBTQP-mozgalom. Bőven elég kárt okoztak már így is, amiért előbb-utóbb felelősségre kell vonni őket, ez a kutatás pedig éppen ezt bizonyította. Volna, hiszen az LMBTQP aktivisták rövid követelés után már el is érték, hogy a kutatást visszavonják.

Azt is követelték, hogy távolítsák el a közzétételért felelős szerkesztőt a kutatást publikáló tudományos folyóiratból. Emellett még több mint 100 klinikus és akadémikus írt alá egy nyílt levelet, amelyben elítéli a lap megjelenését. Ismerős? Nem véletlenül, ez az LMBTQP-mozgalom bevált modellje, ami itthon is működik, gondoljunk csak Bagdy Emőke professzor asszonyra és a Laposföld-díjára.

Beperelte az orvosokat az a lány, akinek gyerekkorában leoperálták a melleit

Egyre több lehetősége van az LMBTQP-lobbinak a gyermekmegrontásra

(Origo nyomán Szent Korona Rádió)