Gendervírus: az LMBTQ-propaganda hatásai a gyermekekre – videó

Aranyos kisgyerekek mesélik el gyerekszájjal az LMBTQP propagandát. Rémisztő lehet látni hogy mennyire a közélet része az abberáció a fiatalok körében.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az LMBTQ-mozgalom, mint minden identitáspolitikai mozgalom célja, hogy narratívájukat minél korábban, minél kisebb korban eljutassák már a gyerekekhez. Egy kisgyerek befolyásolható, irányítható, a jó és a rossz meséjén keresztül pedig szivárványos maszlagba lehet csomagolni az ijesztő nemátalakító műtéteket. Egyre több mesét írnak át, egyre több mesehősről derül ki, hogy az LMBTQ szivárvány tagja és mára már szinte hetente olvasni arról, hogy kiskorúakat tettek ki túlszexualizált LMBTQ tartalmaknak, ahogy egyre több az olyan eset is, amikor a szülő háta mögött kezdik meg Pride aktivisták a gyerekek nemátalakítását. Nem kérdés, hogy a szivárványos propaganda veszélyes a gyerekekre, azt pedig, hogy milyen hatékonyak a módszereik, most egy újabb videó bizonyítja.

A Recess Therapy sorozat gyerekekkel készít rövid interjúkat különböző témákban. A videókban aranyos kisgyerekek mesélik el gyerekszájjal, hogy mi gondolnak egy-egy fontos ügyről, témáról, a világról.Ë Június van, az az Pride-hónap, ezért a legutóbbi videókban a Pride-ról és az LMBTQ büszkeségről kérdezték az óvodás és kisiskolás korú gyerekeket.

@recesstherapy The world is so full of love! Embrace it! #pride #viraltok #pridemonth ♬ original sound – Recess Therapy

Ebben jól látható, ahogy ovis gyerekek, szivárványba öltöztetve mondják vissza azokat a sablonszövegeket, amik láthatóan nem az ő gondolati szerkezeteiket tükrözik. Ezeket a kisgyerekeket már hatékonyan idomította az LMBTQ agymosó propagandája, különben miért mondana olyat egy ovis gyerek, hogy: „Mindenkinek az egész világon ünnepelnie kéne a Pride-ot” vagy „Jó, hogy a gyerekek kint vannak a Pride felvonuláson, mert a gyerekek általában csak heteroszexuális dolgokat látnak, pedig látniuk kellene queer dolgokat is”.

Egy másik ovis kislány, akit nem szabadna kislánynak hívni, mert ő már tudja magáról, hogy nembináris, vagyis se nem lány, se nem fiú pedig arról beszél, hogy milyen szuper köpenyben vonul a Pride-on, meg is mutatja azt a kamerának, ami egy sárga-fehér-lila-fekete, vagyis nembináris zászló.

A videó tökéletesen bemutatja, hogy a gyerekek bizalmával milyen mértékben élnek vissza a felnőttek, beleértve ezeknek a gyerekeknek a szüleit, tanárait, gondozóit is. A felnőttek pontosan tudják mit csinálnak, a gyerekek, akiknek pedig ebben az életkorban játszaniuk kellene, megélni a felhőtlen, gondtalan gyermekkor örömeit, beszorulnak ebbe a dogmatikus propagandából épített világba, ahol feloldónak a normák, a határok és ezekkel a józan ész és a számukra elengedhetetlen biztonság is.

Egy olyan világban élünk, ahol nincs már súlya az érveknek, nem számít, ha felhívjuk a figyelmet a kettős mércére, például, hogy a heteroszexuálisok nem beszélnek állandóan a szexről, szexualitásról és nemiségről a gyerekeknek, miért kell akkor a nem heteroszexuálisoknak állandóan ezt nyomnia az ilyen kicsi gyerekeknek – nem számít semmi, mert a károkozás már rég megtörtént és nagyon közel vagyunk már ahhoz a korhoz, amikor láthatjuk ezt a szivárványos világot, aminek részei ezek az ártatlan agymosott gyerekek is széttörni.

Bár, ami a videón látható egyértelműen kimeríti a gyermekbántalmazás fogalmát, őket már nem tudjuk megmenteni. Magunkat és a saját gyerekeinket azonban kutya kötelességünk.

A gyermekkori nemátalakítás olyan, mint a cukorbetegség kezelése az agresszív LMBTQP-lobbista “orvosok” szerint

Drag queen show ment anyák napján a gyermekeknek az USA-ban

(Origo.hu nyomán Szent Korona Rádió)