Egyre több lehetősége van az LMBTQP-lobbinak a gyermekmegrontásra

Mint minden évben, idén is megpróbálnak egyre több gyereket belevonni a Pride hónap programjaiba, ezzel megrontva őket. Egyre gyakrabban látnak napvilágot olyan felvételek, amin kisgyerekeknek egymást korbácsoló férfiakat, vagy meztelen transzneműeket kell nézniük, mert a szüleik és pedagógusaik rájuk kényszerítették az eseményen való részvételt.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Ahogy beköszöntött a nyári meleg idő, úgy egyre több lehetőség van a szabadban megrendezni az LMBTQP tematikájú rendezvényeket. Június az aberrált “Büszkeség Hónapja”, és a legforróbb napokon is utcára vonulnak az LMBTQP-közösség tagjai, hogy kifejezzék büszkeségüket.

Az utóbbi időben azonban egyre több olyan eseményt szerveznek, amelyeken gyerekek is részt vehetnek, sőt, vannak kifejezetten gyerekeknek rendezett programok is. Nincs ez másképp idén sem, főleg az Egyesült Államokban és Kanadában.

Egy vancouveri általános iskolában a tanárok arra kötelezték a diákokat, hogy az esős időben menjenek ki az utcára és vonuljanak fel mindenféle szivárványos kiegészítőkkel, hogy kimutassák szolidaritásukat az LMBTQP-közösséggel. Erről egy videó is készült, ami rögtön bejárta az internetet.

Egy felhasználó pedig a TikTok videós közösségi oldalon egy bejegyzésben arról beszél, hogy a gyerekeknek szánt LMBTQP rendezvényeknek és a “pajkosságnak”, vagy “perverzségnek” kéz a kézben kell járniuk. A videó készítőjének szent meggyőződése:

“attól, hogy egy rendezvény “gyerekbarát”, még jelen lehet a “perverzió”. Mi több, ez szükséges is.”

És valóban, az ilyen rendezvényeken bőven akadnak olyan jelenetek, amelyeket normális esetben gyerekek nem nézhetnének meg. Washingtonban például az egyik buzifelvonuláson – amelyen rengeteg gyerek vett részt – transznemű félmeztelen személyek is megjelennek, máshol pedig transzvesztiták lépnek fel az iskolás korúak előtt – kirívó öltözékben persze. Van olyan műsor is, ahol a fellépő műpéniszét is a szájához vehetik a gyerekek.

A tavalyi felvonulásokon az Egyesült Államokban országszerte olyan képsorokkal lehetett találkozni, amelyeken kisgyerekek előtt táncolnak félmeztelen és meztelen férfiak, nők, homoszexuálisok, transzneműek és mindenféle szexualitást képviselő személyek.

Az alábbi videón egy kisgyerek látható, amint egy sztriptízrúdon pörög, egy rendkívül alulöltözött férfi pedig segít neki a közép-pennsylvaniai Pride Fesztiválon. A gyermek szülei készítették a felvételt, majd a következő szöveggel osztották meg az interneten: “A gyerekem egy született tehetség!”

Egy másik felvételen egy fiatal lány beszél arról, hogy 10 éves kora óta tudja, hogy biszexuális. Azt is elmondta, hogy azóta többször megrengett a világa, mert sokszor azt gondolta, hogy inkább leszbikus, vagy esetleg omniszexuális, vagyis olyan ember, aki mindenféle identitású emberhez vonzódik. Azóta pedig inkább csak queernek vallja magát.

A tinédzser végül arra jutott a beszélgetés során, hogy ő genderqueer, transzmaszkulin és queer egyben. Mint kiderült, a transzmaszkulin olyan nembináris ember, aki kapcsolatot érez a férfiassággal, de nem mindig azonosítja magát férfiként, csak úgy viselkedik. Ugyanebben a videóban az egyik nő bevallotta, hogy nem tudja, minek azonosítja magát, és így nyilatkozott:

“Nem tudom. Gendersemleges…vagy nemi szempontból semleges. Azt hiszem, ezt mondták, nem tudom. Össze vagyok zavarodva.”

Az alábbi fotón az látható, ahogy egy nőnek – rendkívül lengén – öltözött férfi széttett lábakkal fekszik a gyerekek előtt.

“Sajnálattal kell közölnöm, hogy a tegnapi drag show a wisconsini Fort Atkinson-i farmer’s marketben nem volt olyan családbarát, mint ahogyan azt hirdették”

– írt a poszthoz egy férfi.

A jelek szerint a széttárt lábak állandó hozadékai ezeknek a műsoroknak.

Egy másik videón egy drag queen áll egy padlizsánt jelképező emoji kocsin, és azt hirdeti – kisgyerekek jelenlétében -, hogy “van síkosítójuk”.

Az alábbi felvételen egy kisgyermek látható, amint egy Pride-felvonuláson áll, miközben félmeztelen férfiak sétálgatnak és egymást korbácsolják.

A legmegrázóbb videóban egy kisgyerek jól láthatóan nem szeretne a felvonuláson részt venni, az anyja azonban nem engedi el a gyerekét és kényszeríti, hogy nézze a műsort és tapsoljon.

Városi szintű LMBTQP-lobbi Budapesten

Gendervírus: az LMBTQ-propaganda hatásai a gyermekekre – videó

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)