Beperelte az orvosokat az a lány, akinek gyerekkorában leoperálták a melleit

Beperelte orvosait az a lány, akire 13 éves korában ráerőltették a transzneműséget, majd mindenféle pszichológiai vizsgálat nélkül melleltávolító műtétet hajtottak rajta végbe.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A most 18 éves Kayla Lovdahl azt állítja, hogy 11 éves korában, online influenszerek hatására arra a téves meggyőződésre kényszerítették, hogy transznemű – áll a Kaiser Foundation Hospitals és négy orvos ellen a kaliforniai állami bíróságon benyújtott keresetben.

Hullámzó gyermeki érzelmek

“Lényegében Kayla kezébe adták a döntést, és hagyták, hogy naiv, gyermeki, hullámzó érzelmei diktálják az úgynevezett kezelést, amit kapott”

– áll a keresetben.

A szülők nem tudták, mit tegyenek, amikor a lányuk azt állította, hogy fiú, orvosok segítségét kérték, akik gyorsan megerősítették a lány elképzelését, hogy transznemű.

Lovdahl a jogi beadványban azt állítja, hogy 12 éves korára hormonblokkolókat és tesztoszteront szedett megfelelő pszichológiai értékelés nélkül. Állítása szerint egyetlen 75 perces értékelésen esett csupán át, mielőtt megkezdődött a kezelése.

“Jobb egy élő fiú, mint egy halott lány”

– mondták állítólag az orvosok a családnak.

Ideológiai és profitorientált orvosi visszaélés

Lovdahl állítása szerint az eljárás ideológiai és profitorientált orvosi visszaélés volt. A lány szerint az orvosok hanyagsággal jártak el, és tévedésnek nevezte korábbi meggyőződését, hogy transznemű.

“Kayla nem volt transznemű, és nem volt olyan személy, akiről bármely észszerű orvos megállapíthatta volna, hogy tartósan fenntartja transznemű identitását”

– áll a keresetben.

“Úgy gondoljuk, hogy az ehhez hasonló esetek a legjobb módjai annak, hogy megállítsuk őket, különösen az olyan liberális államokban, mint Kalifornia, ahol vakmerő ideológusok ezt a radikális programot erőltetik”

– mondta Charles Limandri, a lány ügyvédje.

Lovdahl kártérítést követel, azt állítja, hogy az eljárások mély fizikai és érzelmi sebeket okoztak neki.

Egyre több lehetősége van az LMBTQP-lobbinak a gyermekmegrontásra

Gendervírus: az LMBTQ-propaganda hatásai a gyermekekre – videó

(Híradó.hu nyomán Szent Korona Rádió)