Fellázadtak a katolikus diákok: megsemmisítették a Pride szimbólumokat

Kanada egyike azon országoknak, ahol a devianciát a legjobban csúcsra járatják. A katolikus iskola diákjainak elegük lett az erőszakos LMBTQP-lobbiból. Fellázadtak a modern világ egyik szelete ellen.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egy csapat diák került a “progresszívok” kereszttüzébe, miztán kifejezték ellenvéleményüket egy LMBTQP rendezvénnyel kapcsolatban, melyet Torontoban az iskolanegyedben tartottak. A tiltakozást egyébként olyan diákok rendezték, akik nem voltak hajlandóak elfogadni, hogy a katolikus iskola nem akarja kitűzni a Pride zászlót június hónapban.

Miután az iskola elutasította a deviancia zászlajának kitűzését, a baloldali diákok elkezdtek annak kirakása mellett kampányolni, melyet a normalitáspárti tanulók egyáltalán nem néztek jó szemmel. A progresszív diákok egy vonulást is tartottak, mely aktív reakcióját váltotta ki az iskola szellemiségéhez hű tanulókból: letépték a transzparenseket, összetörték a táblákat, földre hányták a Pride kellékeket.

Csak így tovább gyerekek! Nem szabad hagyni az LMBTQP erőszakos terjesztését!

“Miután majdnem hat éve szedtem a hormonokat, jöttem rá, hogy vissza akarok lépni” – újabb “transznemű” gondolta meg magát

Kitiltja a középületeiről az LMBTQP zászlót egy spanyol kisváros

(The Post Millenial nyomán Szent Korona Rádió)