Ilyenkor “fontos” számukra a vallás – LMBTQP ökumenikus provokáció Lengyelországban

A modernek számára a vallás mindig igen fontos lesz, amikor annak elferdítésével saját magukat igazolhatják. Az LMBTQP-lobbi ennek jegyében rendezett ökumenikus istentiszteletet Lengyelországban. Igen elkeserítő, hogy az olyan erőteljesen vallásos államokban, mind Lengyelország is lehetőségük van efféle fellépésekre…

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Május 19-én ökumenikus istentiszteletet tartottak Varsóban, “ahol három nagy keresztény egyház képviselői imádkoztak a homofóbia, bifóbia és transzfóbia által motivált erőszak megszüntetéséért, az LMBTQP emberek biztonságáért” –írja a Humen Online.

A varsói református egyházközség, valamint a Hit és Szivárvány Alapítvány (Fundacja Wiara i Tęcza) által szervezett istentiszteletet Michał Jabłoński (Lengyelországi Református Egyház), Halina Radacz (Lengyelországi Ágostai Hitvallású Evangélikus Egyház) és Maciej Biskup atya, domonkos rendi szerzetes (Lengyel Katolikus Egyház) vezették.

Nemcsak az erőszak ellen imádkoztak, hanem a gyűlöletkeltő törvények eltörléséért is, valamint a civil szervetekért, mindazokért, akik támogatják őket, továbbá a családon belüli szeretetért – legyen az akár vér szerint, akár választott család.

Az istentisztelet végére a Voces Gaudii kórus kis műsorral is készült, majd a hallgatóság apró papírszívekből megtölthetett színekkel egy erre a célra felállított szivárványt.

Ha még az egyházi vezetők is beállnak a démoni lobbi támogatása mögé, nekünk továbbra is kötelességünk minden erőnket megfeszítve harcolni a normalitásért.

Székely János püspök a genderideológia erőszakosságáról és az örök evangéliumi üzenetről

“Ne szakítsunk erről a fáról!” – Székely János gondolatai a genderideológiáról

(Humen Online nyomán Szent Korona Rádió)