Aberrált partit tartottak a Pride hónap alkalmából a Fehér Házban (18+)

Joe Biden szivárványos partit tartott az aberráltaknak a Fehér Házban a Pride hónap alkalmából. Az esemény viszont hamar egy deviáns pucérparádéba csapott át. Tényleg csak erős idegzetűeknek ajánljuk a tovább olvasást.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Joe Biden amerikai elnök a Fehér Házban tartott összejövetelt, melyre tömegesen hívott meg szexuális másságukat nyíltan vállaló személyeket, ezzel is kifejezve, hogy támogatja ezt a társadalmi csoportot. Az időjárás is kedvező volt, jó hangulatú “bulin” étel, ital és tánc várta a meghívottakat.

Egy ponton azonban egy bizarr és eldurvult deviáns kollégiumi partihoz hasonlító buliba csapott át a rendezvény, az erről készült videó-és képfelvételek futótűzként terjedtek el az interneten.

A transznemű modell – tehát eredetileg férfi -, Rose Montoya először illedelmesen kezet fogott az elnökkel és megköszönte a szívélyes meghívást, majd annyira otthon érezte magát, hogy le is dobta a textilt, megmutatva meztelen, átoperált felsőtestét. Mellette két másik férfi is félmeztelenül táncolt a kamerának, valószínűleg ők nők voltak korábban.

Az emberek felháborodtak a polgárpukkasztóra sikerült jeleneteken, a Twitteren tömegesen osztották meg a videót és bírálták a Biden-kormányzatot. “Komolytalan ország vagyunk” jegyezte meg egyikük.

“Ez annyira undorító és tiszteletlen a nemzetünkkel szemben. Szégyenletes, de nem meglepő”

– írja egy másik felhasználó.

Egy nő pedig azt írta:

“Sajnálom, de lehetetlen komolyan venni Amerikát, amikor transznemű nők mutogatják a melleiket a Fehér Ház gyepén. Joe Biden nemzetközi viccé tette az országotokat”

– üzente az amerikaiaknak.

Volt, aki azt írta a videóhoz, hogy már-már azt gondolta, nem lehet bizarrabb a mai világ. Tévedett.

Joe Biden döntése valószínűleg már az újraválasztási kampány része, a demokraták ugyanis szeretnék becsalogatni a baloldali fiatalokat a választófülkékbe, az ilyen és ehhez hasonló ügyek felkarolásával igyekezve elterelni a figyelmet az ország valódi problémáiról. Az elnök a baloldali “Progress Pride” zászlót − amelynek tetején a transzneműek érdekérvényesítésének rózsaszín-kék színei vannak − középre helyeztette a Fehér Házon a pride ünnepség alkalmából.

Pucéran vonaglott a drag queen az USA-ban a gyerekek előtt

Kanadában kényszerítették a gyermekeket a Pride iskolai megünneplésére és drag show-n való részvételre

(Origo nyomán Szent Korona Rádió)