Gyermekvédelemre hivatkozva rendezett ismét gyermekmegrontó programot az LMBTQP-lobbi Budapesten

A törvény által állítólag ellehetetlenített módon, a saját gyámságuk alatt álló gyermekekkel jelentek meg június 4-én a Szivárványcsalád Alapítvány által rendezett “a család az család” napon homoszexuális párok Budapesten. Az eseményen az amerikai nagykövet is részt vett azonos nemű szeretőjével és gyermekeivel.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Szivárványcsaládokért Alapítvány először rendezte meg vasárnap „a család az család” napot, azzal a céllal, hogy bemutassák, az Alaptörvény nem reprezentál minden családot jelenleg Magyarországon. Továbbá, hogy

“a gyermekvédelmet hangoztató kormány valójában hogyan rekeszti ki azokat a családokat, akik ugyanúgy egyenértékűek, mint a „heteronormatív” (azaz normális – a szerk.) családmodellek”

– számolt be az eseményről a Hvg. 

Aligha meglepő, hogy ezeknek június 4. nem mond semmit. Számukra ez épp olyan nap, mint az összes többi, ezért még kapóra is jött nekik, hogy progotatív és magyartalan módon tegyék ekkorra a deviáns eseményt, melyen az amerikai nagykövet is részt vett férfinek született szeretőjével és két „gyermekükkel”.

A lobbi az eseményen amiatt háborgott, hogy az Alaptörvény nem ismeri el a homoszexuális „szülőket” a gyerekek hivatalos gyámjaként, de sajnos ennek ellenére is gond nélkül nevelhetik őket és hirdethetik beteges propagandájukat. A nyugatról finanszírozott alapítvány sérelmezte, hogy se a szülők, se az „LMBTQP-gyerekek és fiatalok” sem kapnak „megfelelő felvilágosítást” az iskolákban, ahonnan még az „érzékenyítéseket” végző „civileket” is kitiltották. A befojásolást fő célnak tekintő érzékenyítők sajnos ennek ellenére továbbra is zavartalanul bejárnak sok intézménybe a gyerekek közé, életeket tönkretéve ezzel.

A rendezvényen mintegy 200 olyan homokos vett részt, akik közösen nevelnek gyermeket, noha erre elvileg nem lenne lehetőségük az általuk sérelmezett, a Fidesz által csak kirakatba tett, de nem komolyan vett törvény szerint. Az RTL Híradónak nyilatkozó Pressman, aki maga is a lobbi aktív szószólója, elmondása szerint a jelenlegi helyzet meghatározó Magyarországon. „Az Amerikai Egyesült Államok büszkén áll ki a magyarországi LMBTQ+ közösség mellett” – mondta a nagykövet. 2020-as megalakulása óta a Szivárványcsaládokért Alapítványt – ebben a fene nagy elnyomásban – közel 150 cég és több nagykövetség is támogatja.

Eljárást indít a Médiatanács egy buzikirekesztő tartalom miatt

Nem volt kifizetődő a gyerekek számára forgalmazott LMBTQP termékcsalád az USA-ban

(Magyar Jelen – Szent Korona Rádió)