Ismételten a legkisebbeket célozta meg az LMBTQP-lobbi

A Smithsonian American Art Museum egy családosoknak meghirdetett Pride eseménynek adott otthont a hétvégén, ahol a tipegőgtől a kiskamaszokig arra buzdították a gyermekeket, hogy készítsék el saját Pride-zászlójukat.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A The Post Millennial birtokába került felvételen felnőttek láthatók, akik kisgyermekeket kísérnek a „kézműves” asztalhoz, ahol Pride zászlót tervezhetnek maguknak.

A gyermekek az LMBTQP témájú arcfestést is kipróbálhatták.

Számos zenei együttes fellépett, köztük a DC Different Drummers, a Snowday DC A Cappella és a Batala. A DC Different Drummers lépett fel utolsóként. Az együttes úgy lépett be az udvarra, hogy minden zenekartagnak Pride zászló volt az öltözékén, valamint egy “szivárványos” zászlót is bevittek magukkal.  A zenekar karmestere bemutatta a Dobosokat, és „boldog Pride” hónapot kívánt a közönségnek. A fellépésük további propagandaelemeket is tartalmazott.

Egy “szivárványos” háttérrel ellátott fotófülkét is felállítottak a szervezők a családok és a gyerekek rendelkezésére…

Cikkünk ezen alkalomból sem a Nyugaton való elborzadás jegyében született meg, hanem azon okból, hogy tudatosítsuk magunkban mi várna ránk, ha ezen démoni erők szereznék meg a hatalmat. Vigyázó szemeiteket Nyugatra vessétek!

Ja, hogy nálunk is vannak már hasonló rendezvények?

Gyermekvédelemre hivatkozva rendezett ismét gyermekmegrontó programot az LMBTQP-lobbi Budapesten

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)