A trianoni diktátumról emlékezik meg a Mi Hazánk és a HVIM Esztergom Vármegyében

Esztergom Vármegyét 1920 előtt csak a Duna szelte ketté: esztergomi és párkányi járásra. Egy tollvonás miatt ma már országhatár is húzódik. Közös ügyünk felvidéki testvéreinkkel felemelni a hangunkat ez ellen a gyalázatos tett ellen. Ennek apropóján Lábatlanon a Hősök terén tart megemlékezést a Mi Hazánk esztergomi alapszervezete, ahol Lantos János (Mi Hazánk Esztergom), Orosz Patrik (Mi Hazánk Ifjai) mellett Barcsa-Turner Gábor a HVIM társvezetője is felszólal. Az esemény után Esztergomban kerekasztal-beszélgetésre kerül sor, ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A rendezvényen a jobboldalon közismert, prominens felszólalók a magyarokra rákényszerített gyalázatos “békeszerződés” évfordulója kapcsán mondják el a véleményüket.

Helyszín: Lábatlan, Hősök tere
Időpont: 2023.06.04. 16:32
Gyülekező: 16:00
Felszólalók: Barcsa-Turner Gábor (HVIM társvezető), Lantos János (Mi Hazánk Mozgalom esztergomi alapszervezetének elnöke), Orosz Patrik (Mi Hazánk Ifjai alelnök)

A beszédek elhangzása után együtt sétálhatunk át a trianoni emlékműhöz, ahol mécsest, virágot helyezhetnek el a megemlékezők.

A megemlékezés után minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők Esztergomba, ahol kerekasztal-beszélgetésre kerül sor Barcsa-Turner Gáborral, Lantos Jánossal és Orosz Patrikkal.

Helyszín: Esztergom, Simor János utca 6.
Kezdete: 2023.06.04. 18:00

Idén is Trianon Felvonulás! (Felszólalókkal frissítve)

Sajtószemle 1920-ból – Miként élte meg Magyarország a trianoni békeszerződés aláírását?

(Szent Korona Rádió)