Büszke zsidó vallására London jövőbeli polgármester-jelöltje

Egy konzervatív zsidó kihívhatja London muszlim főpolgármesterét. Daniel Korski reméli, hogy megnyeri a konzervatív jelölést, hogy versenyre kelhessen Sadiq Khannal.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A 48 éves Korski szülei az 1960-as években menekültek el Lengyelországból. Dán bevándorlóként 1997-ben költözött az Egyesült Királyságba, hogy megvalósítsa a “londoni álmot”. Jelenleg a New London Synagogue tagja és a Jewish Leadership Council (Zsidó Vezetői Tanács) egyik alelnöke. A hitét magánügynek tekinti, és “nem része a politikájának”, de hozzátette, hogy rendkívül büszke arra, hogy zsidó.

Elmondása szerint az a célja, hogy csökkentse a főváros társadalmi megosztottságát. Hozzátette, hogy ellenzi a londoni ultraalacsony károsanyag-kibocsátású zóna kiterjesztését, amely a főváros egyes részeire behajtva díjat vet ki a régebbi, környezetszennyezőbb járművekre, de ígéretet tett arra is, hogy több lakást építene, növelné a rendőrség létszámát, és külön forrásokat fordítana a jelenleg alulfinanszírozott bűnüldözés problémájának megoldására.

“Laptopokat lopnak el, a kerékpárokat állandóan elviszik, és a rendőrök nem törődnek vele”

– mutatott rá a helyzet komorságára Korski.

Mint arra a Neokohn is rámutat: a konzervatívok jelöltjét, aki a jövő évi választásokon kihívója lesz Sadiq Khan munkáspárti polgármesternek, még az idén választja meg a párt 30 ezer londoni tagja.

Londonban klímatüntetők bénították meg ismét a forgalmat – De kik is pénzelik őket?

Magyarország ismét a zsidó érdekekért száll szembe az igazsággal: Jeruzsálembe költözik a nagykövetség

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)