Hiába nőtt látványosan a bűnözési ráta, a képviselők szerint mégis rend van Miskolcon

A miskolci képviselő testület egyetért Pintér Sándor belügyminiszter narratívájával, miszerint rend van az országban. A közgyűlésen csak a Mi Hazán Mozgalom szavazott  nemmel, ezzel megpróbálva felhívni a figyelmet a városban uralkodó állapotok súlyosságára. A ügyről Pakusza Zoltán gondolatait olvashatják.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Miskolc közgyűlése a legutóbbi ülésén elfogadta a város közbiztonsági beszámolóját. Csak a Mi Hazánk Mozgalom szavazott nemmel. A város ezzel Pintér Sándor narratíváját erősíti, hogy rend van az országban, rend van Miskolcon. Kétségtelen, hogy látszanak a rendőrség erőfeszítései, de azt gondolom, közel sincs rend.

Egy olyan városban, ahol a rablások száma 21-ről 32-re nőtt, ami 50%, ahol közel négyszeresére nőtt a gyermekkorú elkövetők száma és nőtt az iskolarendőrök száma is. Ezen utóbbi két adat sötét jövőt jósol. Egy olyan városban ahol folyamatos az igény térfigyelő kamerák kihelyezésére, ahol a rendészet beszámolója szerint vannak olyan buszjáratok, amelyeken folyamatos egyenruhás jelenlét szükséges. Ezek sem azt bizonyítják, hogy rend lenne.

A képviselőtestület pont azzal tudott volna erős üzenetet küldeni Pintér Sándornak, hogy baj van, ha nem fogadja el a beszámolót. Így, a beszámoló elfogadása után a belügyminiszter azt mondhatja, hogy nincs itt kérem semmi gond. Jól látszik az is, hogy nem csak a Fidesz, hanem a Jobbikot magába olvasztó balliberális ellenzék által vezetett város is Pintér kottájából játszik. Közbiztonság kérdésében a Miskolciak csak a Mi Hazánktól várhatják a segítséget és a kiállást.

Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, önkormányzati képviselő

Ítélet született a tartalékos cigány ügyében, aki egy várandós nőt akart megerőszakolni Miskolcon

Be voltak drogozva a biztonsági őröket megtámadó cigányok: Fortunyák Patrik ütött boxerrel

(Szent Korona Rádió)