Buzi robottal “nem befolyásolja” a gyerekeket az LMBTQP-lobbinak eleget tevő Transformers rajzfilm

Újabb gyerekeknek szóló rajzfilmmel rontja meg a fiatalokat az LMBTQP-lobbi. A Transformerst alapul véve elkészített spin-off rajzfilmben az egyik robot nemi nonbinaritását kezdték el részletezni a szereplők.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Mint azt korábban a Telegram csatornánkon közölt videóban is láthatták a Transformers nevű franchise új, rajzfilmjében egy non bináris robotot szerepeltetnek.

Már a robotok emberi tulajdonságokkal való felruházása, és azok emberekkel egyenrangúvá tétele is rossz hatást fejt ki a transzhumanizmus törekvéseit elősegítve, de ez nem volt elég, a homoszexuális szál sem maradhatott ki.

A filmben az egyik szereplő transformer nem tudja, milyen személyes névmással illessen egy másik robotot, ezért a főszereplő kislány kisegíti, hogy a manapság már divattá vált kifejezés a they/them a helyénvaló. A magát nem binárisnak valló gép hozzáteszi, hogy a “he” vagy “she” férfi és női személyes névmásokkal nem fejezhető ki a neme.

A történet nagy port kavart a közösségi médiában, miután a széles körben követett konzervatív Twitter-fiók, a Libs of Tik Tok megosztott erről egy videót, amit már 20 millióan néztek meg. Úgy tűnik még a közösségi médiában is maradtak zárványai a normalitásnak. A fiók a következő felirattal osztotta meg a klipet:

„Legutóbbi epizód a Transformers című gyerekműsorból: EarthSpark. A gyerekeitekre vadásznak”. 

A bejegyzést nem meglepő módon eltávolították.

12 éves gyereket hurcolt meg az LMBTQP-lobbi

Összeállították az LMBTQP-barát iskolák rangsorát Lengyelországban

(Magyar jelen – Szent Korona Rádió)