Nógrád: 6 éves korától erőszakolta kislányát a férfi, testvérével karöltve

Ezúttal nem Borsod, hanem Nógrád. A testvérpár idősebbikük kislányával éveken át fajtalankodott, viszont még mindig nem ítélték el őket, sőt, egyikük szabadlábon várja a másodfokú eljárás befejezését.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Jogerősen is súlyos büntetésre számíthatnak azok a rétsági testvérek, akik rendszeresen fajtalankodtak az idősebbik férfi kislányával. A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség ugyanis arra tett indítványt, hogy a táblabíróság utasítsa el a fegyházra ítélt férfiak és védőik fellebbezését.

Csiha Gábor Sándor szóvivő tájékoztatása szerint az idősebbik testvér rendszeresen dolgozott Németországban. Az itthon tartózkodása során pedig arra kényszerítette öccsével együtt a 2004-ben született kislányát hatéves kora óta, hogy nézze végig az egymás jelenlétében végzett önkielégítésüket, más alkalmakkor pedig szexuális cselekményeket végeztek a gyerekkel. A fivérek 2014 december végéig fajtalankodtak a kislánnyal.

A Balassagyarmati Törvényszék bűnösnek mondta ki az 51 éves és 49 éves férfit 12. életévet be nem töltött, az elkövető hozzátartozója sérelmére, erőszakkal, azonos alkalommal, egymás cselekményéről tudva, többek által, folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntettében. Az idősebb férfit 14 év, míg beszámítási képességében korlátozott öccsét 8 év fegyházban végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte.

Az apát 10 évre, a nagybácsit pedig 8 évre eltiltották a közügyektől, és minden olyan tevékenységtől, amely során 12 év alatti személlyel foglalkozhatnának. Az elsőfokú ítélet ellen az ügyész a jogi indokolást támadva, míg a fivérek és védőik elsődlegesen felmentésért, másodlagosan a büntetések enyhítése céljából éltek fellebbezési jogukkal.

A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség a napokban előterjesztett másodfokú indítványával kezdeményezte a Fővárosi Ítélőtáblánál az ítéleti indokolás kiegészítését, és a védelmi fellebbezések elutasítását. Az apa letartóztatásban, a hasonszőrű testvére pedig szabadlábon várja a másodfokú eljárás befejezését.

“Ez Nógrádszakál gyerekek!” – Majdnem felgyújtották az egész cigánytelepet a szemétégetők

Akiknek semmi se szent: templomból loptak Nógrádban

(24.hu nyomán Szent Korona Rádió)