Leszbikus viszonyt folytatott játékosával a női kosár csapat edzője

Azonnali hatállyal lemondott egy Miami-i iskola női kosárcsapatának edzője, amikor kiderült róla, hogy leszbikus kapcsolatot és szexuális viszonyt folytatott az egyik játékosával.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

DeUnnan Hendrixnek azt követően kellett lemondania, hogy mintegy 180 kompromitáló üzenet került nyilvánosságra, melyet egy meg nem nevezett diákjával váltott az elmúlt 11 napban.

“Amint az iskola vezetése értesült a botrányos üzenetekről, amit a női csapat kosáredzője váltott egy meg nem nevezett játékosával, azonnal lemondatták”

– áll a Fox News beszámolójában.

A női edző játékosának az intim és szexuális tartalmú üzenetek mellett olyanokat írogatott, hogy “imádlak”, “te vagy az én kicsim”.

Az iskola vizsgálatot indított az ügyben, mely arra jutott, szexuális bűncselekmény nem történt, vagyis a kellően érzékenyített gyermek teljesen nyitott volt a homoszexuális kapcsolatra. Ettől függetlenül a kosáredzőt lemondatták, mivel az iskola etikai kódexe szigorúan tiltja a tanár – diák viszonyt, menybe az edzők is beletartoznak. Ezt a kritériumot a tanárok szerződésében is rögzítik.

DeUnnan Hendrix lemondásakor megköszönte a korábbi bizalmat, majd közölte, alig várja, hogy karrierje a “következő szakaszba lépjen”.

Anyák napja nincs, de megbüntethetnek, ha az LMBTQP-ideológiát tanító pedagógusokat kritizálod?

Transzvesztiták ölelgettek gyermekeket az egyik budapesti LMBTQP-fészekben

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)