Transznemű antifák támadtak meg rendőröket és civileket, egy drag queenek gyerekekre szabadítását ellenző tüntetésen

Agresszív, magukat transzneműnek valló antifák támadtak békésen tüntető gyermekvédő aktivistákra Amerikában. A tiltakozó csoport a drag queenek káros és megrontó hatására kívánta felhívni a figyelmet, mikor rájuk támadtak az agresszív liberálisok.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Vasárnap az Antifa három tagját tartóztatták le egy Fort Worth-i drag show előtt, miután megtámadták a gyerekbarátként aposztrofált drag rendezvény ellen tüntetőket.

Samuel Fowlkest négyrendbeli testi sértést vádjával tartóztatták le, amiért ellenállt a rendőri intézkedésnek, nem működött együtt a házkutatáskor és megtámadott egy rendőrt.

Fowlkesről, akit 22 500 dolláros óvadék ellenében tartanak fogva, kiderült, hogy nem binárisnak vallja magát. Egy Reddit bejegyzésben Fowlkes azt írta: “Jobb, ha az öngyilkosságot választják a zsaruk, mint ha saját kezemmel bánok el velük, de azért tisztelem őket. Ezért van szükségünk a közösségi védelemre az önvédelem helyett és a közösség védelme több, mint puszta fegyver, ez a kérés nélküli egymásra figyelés és egymás támogatása.”

Meghan Grantet szintén az intézkedéssel való szembeszegülés és az agresszió miatt tartóztatták le.

Christopher Guillottot is letartóztatták egy rendőrtiszt megtámadása és a közfeladatot ellátó személy akadályozása miatt.

Az incidens a Fort Brewery and Pizza előtt történt, a vasárnapi villásreggeli közben. Az esemény leírásában a sörfőzde leírta:

“Ez a tökéletes esemény, hogy megünnepeljen egy különleges alkalmat a barátaival, családjával vagy munkatársaival, vagy, hogy egyszerűen csak eltöltsön egy vidám napot szeretteivel.”

A három letartóztatott állítólag az Elm Fork John Brown Gun Club tagjai, akik gyakran felfegyverkeznek a tüntetések és zavargások során. A csoport jelenleg a Twitteren hirdeti CashApp-fiókját, hogy óvadékot fizessen a letartóztatott felforgatókért.


A Protect Texas Kids gyermekeket védő csoport egyik tagja elmondta, hogy az Antifa tagjai “az utcán voltak, és megtámadták a békésen imádkozó New Columbia Movement tagjait, valamint a helyszínen tartózkodó rendőröket.

Vaginát akartak műteni a “transzneműre”, belehalt a beavatkozásba 18 éves fiú

Egy vármegyés lány: Hollywood hatása a társadalmunkra

(The Post Millenial – Szent Korona Rádió)