Bagdy Emőke nyerte a beszűkült tudományhívők gúnydíját

A szűk látókörű Szkeptikus Társaság minden évben kiosztja a “Laposföld-díjat” egy olyan személynek, akinek a gondolkodásmódja eltér a fősodratú narratíváktól és valóban szkeptikusnak nevezheti magát a progresszió trendjei kapcsán. Idén egy olyan pszichológus kapta a díjat, aki megkérdőjelezi a genderideológia tudományos alapjait, melyből ismét látszik, hogy az LMBTQP-lobbi kívánságai szerint lett kiválasztva a “nyertes”.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Ismét tanúi lehetünk egy olyan esetnek, amikor önellentmondásba keverednek a progresszió hívei, hiszen Szkeptikus Társaság néven nem képesek szkeptikusan gondolkodni a saját materialista, tudományhívő, fősodratú véleményvezérek által diktált nézeteikről és aki valóban él a gondolattal, hogy más az igazság, azt azonnal megbélyegzik.

A DK-s Vágó István nevével fémjelzett Szkeptikus Társaság kiosztotta a Laposföld-díjat, ami szerintük a magyar tudomány citromdíja. Bagdy Emőke pszichológus, Bogár László közgazdász, Máté Gábor pszichoterapeuta, Bardócz Zsuzsanna biokémikus, valamint Sebestyén Balázs médiaszemélyiség voltak a szűkített jelöltek között.

A jelöltlistán sokan kiborultak. Sebestyén Balázs ugyanakkor, mikor megtudta, hogy jelölt, cinikusan a következőket mondta a szűk látókörűek által kiosztott díjról: „Versenyben vagyok, és ahol versenyben vagyok, azt el akarom hozni. Nehogy már ne hozzam el a Laposföld-díjat. Ha akarjátok, hogy minden rólatok szóljon, akkor adjátok oda a díjat. Ilyen sajtókampányt soha nem kaptatok még!”

A társaság végül másképp döntött, s Bagdy Emőke kapta a Laposföld-díjat. Az egyetemi tanárként is dolgozó, számos tudományos díjat elnyerő pszichológus a szexuális fejlődéssel és a nemi szerepekkel kapcsolatos, a Szkeptikus Társaság által elavultnak tartott nézeteiért, valamint „ideológiai elköteleződésből fakadó rendszeres gendertagadó, homofób megnyilvánulásaiért” került fel a listára.

Bagdy Emőkéhez is eljutott a hír, s a következőket nyilatkozta a Mandinernek:

„Van egy meggyőződésem, identitásom, vállalom azt, aki vagyok és azt, amit gondolok. Ezt viszont a szabadság eszméjét, s a szabadság lobogóját cipelők nehezményezik, miközben

ők maguk azok, aki nem örülnek a szabad véleménynyilvánításnak.

Tudomásul veszem, hogy izgatom a kedélyüket, viszont velük szemben én elfogadom más véleményét, nem ítélkezem. Mikor azonban a tudományra hivatkoznak, azért megjegyezném, pszichológus vagyok, több száz tanulmányt írtam, számos könyvet, ötven éve tanítok, s mielőtt valamihez hozzá szólók, alaposan tanulmányozom előtte a témát. És hozzászólok. Vagy netán nem szabad?” – összegzett Bagdy Emőke, akivel még februárban készítettünk nagyinterjút, amit ITT olvashat – írja a Mandiner.

Valódi halhatatlanság helyett elektronikus, virtuális rabságot hoznak el a tudósok

Ez lenne a jövő? – Kábel lóg ki a fejéből szerencsétlen fogyatékkal élőnek

 

“A nők nem szülhetnek, mert a bolygó megmentése fontosabb, mint a család” – Kitálalt a szcientológia egyház egykori tagja

(Magyar Jelen – Szent Korona Rádió)