Budaházy György névnapi üzenete a fegyházból

Budaházy György ezúttal névnapja alkalmából üzent a fegyházból, amiben a pápa Magyarországra látogatásáról és az ítéletről beszélt. A szabadsagot.com részére 2023. 04. 24-én eljuttatott üzenetét alább olvashatják.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

6 év

György nap van. Kívánok boldog névnapot minden druszámnak! Nem egy ősmagyar név és bár én támogatom a magyar eredetű nevek adását a születendő magyar gyermekeknek, ezzel együtt szívesen viselem Sárkányölő Szent György nevét és igyekeztem is méltó lenni hozzá, mint ahogy a családnevemet viselő elődeimhez is.

De ezen a hétvégén lesz egy, a György napnál sokkal jelesebb esemény is, hiszen 3 napra Hazánkba látogat a katolikus egyházfő, Ferenc pápa, amire elkötelezetten készülnek az állami szervek, az egyház és a hívők is. Kétségtelenül fontos esemény ez, főleg a közelünkben dúló háború és a kereszténységet fenyegető egyre súlyosabb támadások árnyékában.

Érdekes egybeesés, hogy április ezen utolsó hétvégéjén az ügyünk kapcsán is van egy évforduló. Akik régebb óta követik a Hunnia-ügy fejleményeit, azok talán emlékeznek rá, hogy az ellenünk zajló koncepciós alapeljárásban született első, igazságtalan, elmarasztaló elsőfokú ítéletet hozó bírói tanács vezetője, Kenéz Andrea bírónő az ítélet írásba foglalásával annyira nem haladt 8 hónap után sem, hogy a Fővárosi Törvényszék vezetésével emiatt összekülönbözve az állását is elvesztette. 6 évvel ezelőtt, 2017. április 28-a szintén éppen péntekre esett és ez volt a bírónő utolsó munkanapja, lévén, hogy felmondási ideje április 30-ával letelt. Az írásbeli ítélet viszont ezen a napon sem volt még sehol, azt a Törvényszék kezelőirodáján nekünk megmutatni, átadni nem tudták. Mivel a bírónő ezután ítéletet már nem is írhatott alá, a hetekkel később előkerült, valaki(k) által készített elsőfokú ítélet egy nyilvánvaló utólagos hamisítás volt. Az ügyben a Nemzeti Jogvédő Szolgálat feljelentése alapján még ügyészségi vizsgálat is indult, aminek sajnos inkább az elkenés, mint a kinyomozás lett a végkifejlete (szokás szerint). Valójában már ekkor, 2017. ezen áprilisi utolsó hétvégéje után meg kellett volna szűnjön velünk szemben az eljárás az elsőfokú ítélet hiánya miatt, de sajnos nem ez történt, még 6 év szenvedés várt ránk.

Vajon most újabb 6 év vergődés és meghurcoltatás után a Szentatya idei, április végi látogatása hoz-e számunkra börtönben sínylődő hazafiak számára örömhírt a szabadulásról és teljes kegyelmi mentesülésről ezen gyurcsányi koncepciós csapdaeljárásból? Meghallgatásra talál-e sokak kívánsága és imája?

Ennek reményében kívánok minden Jézus-hitű honfitársamnak lélekemelő, hitet erősítő együttlétet a hétvégi pápalátogatás minden eseményére és komoly külföldi és hazai globalista nyomás alatt álló Hazánknak további felemelkedést és szabadságot.

Budaházy György
2023. április 24. György nap

LMBTQP-rendezvény elleni tiltakozás miatt vehetik újra elő Budaházy Györgyöt

14 év – Budaházy György húsvéti üzenete a Váci Fegyházból

(Szabadságot.com nyomán Szent Korona Rádió)