Kalapáccsal rontottak egy lakásra a cigányok

Videó is készült róla, ahogy két cigány nő, mint kiderült, anya és lánya, dühödten kalapáccsal kezdték verni egy 13. kerületi társasház egyik lakásának ajtaját, miután nem nyitottak nekik ajtót.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A bejegyzésből kiderült, az elkövetők korábban ott laktak, ám elég sietve távozhattak, hiszen a nő otthagyott jónéhány fontos iratot és személyes tárgyat. Állítólag ezeket szerette volna most visszakapni. Ezért, előbb telefonon hívta az ottlakókat, majd személyesen is próbálkozott. Mikor senki sem nyitott ajtót azt tette, amit minden racionálisan gondolkodó, civilizált ember tenne:

üvöltözve verte a bejárati ajtót egy kalapáccsal, betörte a ház ablakait, miközben lánya a nyílászárókat rugdosta.

Távozás előtt még négy virágosládát is szétvertek, biztos, ami biztos alapon.

A szomszédok felismerték a támadókat, így a rendőrség rövid időn belül elfogta a 34 éves V. Szandrát és tettestársát, akiről kiderült még kiskorú, de már eltanulta a jó példát a szülőktől, így minden bizonnyal a társadalom hasznos tagja válik majd belőle is.

Sajnos Magyarországon a törvények a bűnözőket védik, így a közzétett felvételeken is ki kellett takarni az elkövetők arcát, és a videónak hangja sincsen, az etnikum ennek ellenére is jól beazonosítható:

Arab családok ütötték egymást a budapesti plázában, volt, aki kórházba került

Elképesztően kegyetlen módszerrel ölték meg idős áldozatukat az öregező cigányok

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)