Amerikai kettős mérce: ha egy transz támadó keresztényeket gyilkol, az nem gyűlölet-bűncselekmény?

A Fehér Ház szóvivője szerint nem tisztjük eldönteni, hogy gyűlölet-bűncselekmény volt-e, amikor egy transznemű támadó keresztényeket gyilkolt Nashville-ben egy iskolában. Amikor azonban, amikor egy férfi a LMBTQP éjszakai klubban lövöldözött, Joe Biden „szörnyű gyűlöletből elkövetett erőszakról” beszélt (bár később róla is kiderült, hogy nem binárisnak vallja magát, tehát ő is LMBTQP személy).

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Karine Jean-Pierre, a Fehér Ház sajtótitkára szerdán nem volt hajlandó kommentálni, amikor arról kérdezték, hogy “gyűlölet-bűncselekménynek” kell-e minősíteni, hogy egy transznemű támadó Nashville-ben egy magániskolában három gyermeket és három alkalmazottat megölt, amikor lövöldözni kezdett. A transznemű terrorista Audrey Hale kifejezetten keresztényeket vett célba.

A Fehér Ház szóvivője szerint nem az ő dolguk eldönteni, hogy ez gyűlölet-bűncselekménynek minősül-e.

Korábban azonban nem volt ilyen tartózkodó a Fehér Ház, hívja fel rá a figyelmet a Summit News.

Amikor tavaly egy támadó lövöldözni kezdett, és öt embert megölt egy coloradói LMBTQ éjszakai klubban, Joe Biden elnök “szörnyű gyűlöletből elkövetett erőszaknak” nevezte az esetet, és kijelentette: “Ki kell irtanunk azokat az egyenlőtlenségeket, amelyek hozzájárulnak az LMBTQ emberek elleni erőszakhoz. Nem tudjuk és nem szabad eltűrnünk a gyűlöletet”.

További kommentár azonban nem hangzott el, amikor kiderült, hogy a gyanúsított egy “nem bináris” személy volt, és az ügy csak úgy eltűnt a média körforgásából.

Miután tavaly egy tizenéves fegyveres megölt 10 embert és megsebesített három másikat egy buffalói szupermarketben, Biden “belföldi terrorcselekménynek” nevezte az esetet, és kijelentette, hogy “a visszataszító fehér nacionalista ideológia nevében elkövetett cselekmény ellentétes mindennel, amit Amerikában képviselünk. A gyűlöletnek nem lehet biztos menedéke. Minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk, hogy véget vessünk a gyűlölet által táplált belföldi terrorizmusnak”.

Akkor azonban nem hallhattunk hasonlókat Bidentől, amikor egy fekete BLM-aktivista, aki korábban több fehérellenes kijelentést tett, többek között a fehér embereket “ellenségnek” nevezte, öt embert megölt és több tucat másikat megsebesített egy karácsonyi felvonuláson.

Keresztény iskolában mészárolt egy transznemű Amerikában (Videókkal frissítve)

Vallást gyaláz Varsóban az LMBTQP-lobbi

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)