Génmódosítással két homoszexuális is “nemzhet” gyereket?

Mindenki jól tudja, hogy egy gyermek megszületéséhez anyára és apára van szükség. Ezt az isteni rendet próbálják felrúgni az LMBTQP képviselői. Dr. Varga Norbert genetikus már nyíltan arról beszél, hogy a közeljövőben génmódosítás segítségével két homoszexuális megszületendő gyermeke mindkét apa genetikai kódját magával viheti.

Új tudományos kutatási eredmények szerint ez is lehetségessé válhat. A folyamat végrehajtásához az egyik fél hímivarsejtjére, és a másik fél egy testi sejtjére van szükség. Az útóbbit visszaalakítják őssejtté, mely különböző genetikai módosítások során petesejtté alakítható át. A kutatók szerint már csak pénz kérdése, hogy mikor válik elérhetővé ez az újfajta szolgáltatás.

Pár hónappal ezelőtt beszámoltunk róla, hogy transznemű férfiakat juttatnának méhhez transzplantációval, mostmár nyíltan petesejt létrehozásáról beszélnek. Ha az a két módszer beválik, előreláthatatlan következményeknek lehetünk szemtanúi. A hagyományos világrend ezzel végképp felborulna, és a lehetőségek tárházának megnyílása okán szinte minden lehetőségünket elveszítenénk a hagyományos családmodell fenntartására. A szivárványcsaládra végképp ráhúznák a “család” jelzőt. Védelmezzük hagyományainkat, amíg még tehetjük!

(Divany.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Gyülekeznek a felhők: jöhet a méhátültetés transznemű férfiak számára